Пофіксіть будь-ласка або опишіть милиціі, як відправити особисте без заходах у профіль
Біля фото (аватара) зверху справа княпаєш на стрілочку і пиши. ПС. Що таке «милиціі»?
Біля фото (аватара) зверху справа княпаєш на стрілочку і пиши. ПС. Що таке «милиціі»?
Це щось з т9 бо милиці замінив чи я прокняпався. Тут біда в тому що я з телефона в мобільній версії , тут такого нема, придется на ноут йти ....але було б непогано відремонтувати все одно. шось мабуть із зором, не спостерігаю стрілочки
Це щось з т9 бо милиці замінив чи я прокняпався. Тут біда в тому що я з телефона в мобільній версії , тут такого нема, придется на ноут йти ....але було б непогано відремонтувати все одно. шось мабуть із зором, не спостерігаю стрілочки
Ти читав що написано?!? Зверху справа! Ось тобі з мобільної версії
Ти читав що написано?!? Зверху справа! Ось тобі з мобільної версії
то мабуть тоді ми друг друга не зрозуміли Про тут стрілочку я знав але .... Дійсно звідти є можливість написати напряму без захода у профіль, просто скопіювавши нік, і таки ніколи цього не помічав, бо завжди писав через профіль... Дякую.
Я тупий? Де що і як треба щоб в лічку комусь написати. Задовбали ці квести. Адміни агов що відбувається?
Я тупий? Де що і як треба щоб в лічку комусь написати. Задовбали ці квести. Адміни агов що відбувається?
як то так
Піздець і що? А ну відправ мені повідомлення і скажи як ти це зробив? Бо в мене по будь якому посиланню зразу 502