але наприклад є 2 авто...які на мою думку прям дуже тримаються в ринку б.у
Також бюджетні жоповозки, які впевнено тримаються і особливо не дешевшають
FJ нішева тачка, гарна в офроуді...по крайній мірі чув такі відгуки про неї...так само як і Jimny
Там внутрі - звичаний прадо, і трохи різниці в дефолтних комплектаціях на користь FJ, нічого більше.
внутрі так, але зовні то звіси маленьки
але наприклад є 2 авто...які на мою думку прям дуже тримаються в ринку б.у
Також бюджетні жоповозки, які впевнено тримаються і особливо не дешевшають
Это так кажется Просели в цене до 50%
а в чому сенс купувати річну машину лише на 10 % дешевше за нову, якщо можна купити нову?
ПФ при реєстрації не забувай - це раз, друге - зараз, далеко не кожен, зможе заплатити умовні 50 кує на рахунок автосалону, бо фін мон не пройде. А ось вторічка кешом - залюбки.
Там внутрі - звичаний прадо, і трохи різниці в дефолтних комплектаціях на користь FJ, нічого більше.
не зовсім, у ФЖ лише парт тайм був завжди, що з дурью 4-літрового мотору на задньому приводі робло його великою рогатою худобою на кризі.
Як зараз не знаю, бо не в Україні і взагалі - про зміну авто не думаю
Маю досвід, KIA Cerato 2008, купив за 6 з гаком, через три роки продав за 5 з гаком. За рік в середньому втратив ну баксів 300 десь
По БЕхах читав, та й багато блогерів кажуть/пишуть що ніхто зараз не хоче купляти "свіжу" беху з пробігом більше 70к. ШОсь там під 100к з мотором кажуть треба не дешево робити.
Взагалі чим новіша машина, тим скоріше вона приїде на СТО з вартісним ремонтом Щось в мене таке враження
Така відбірна маячня і перше, і друге, що нема змоги втриматися від цього коментаря
Така відбірна маячня і перше, і друге, що нема змоги втриматися від цього коментаря
Так в цього , всім відомого дописувача тільки старі преумні мерси не ламаються і ще вони самі кращі . А про все інше він десь щось чув , та профи з сто , мийок і т.д. йому казали
не зовсім, у ФЖ лише парт тайм був завжди, що з дурью 4-літрового мотору на задньому приводі робло його великою рогатою худобою на кризі.
Маєте досвід чи 'кум по телефону наспівав'?
По БЕхах читав, та й багато блогерів кажуть/пишуть що ніхто зараз не хоче купляти "свіжу" беху з пробігом більше 70к. ШОсь там під 100к з мотором кажуть треба не дешево робити.
Взагалі чим новіша машина, тим скоріше вона приїде на СТО з вартісним ремонтом Щось в мене таке враження
Ну так це не моя точка зору. Я вже писав що мені бмв просто не подобаються.