у меня на машине долго держался из летних шин Мишка Энерджи Савер (если правильно помню название) и Гиславед (модель уже не помню) из зимних - Гиславед Норд Фрост 3 - 7 сезонов и Гудик УГ-500 - этот вообще ходил сезонов 8 точно (в год тогда я проезжал по 25-30 тыс приблизительно) у знакомого на Кашкае Финская Nokian Hakkapeliitta R прошла сезонов 10...
у меня на машине долго держался из летних шин Мишка Энерджи Савер (если правильно помню название) и Гиславед (модель уже не помню) из зимних - Гиславед Норд Фрост 3 - 7 сезонов и Гудик УГ-500 - этот вообще ходил сезонов 8 точно (в год тогда я проезжал по 25-30 тыс приблизительно) у знакомого на Кашкае Финская Nokian Hakkapeliitta R прошла сезонов 10...
Якісь фантастичні цифри. Особисто веду екселіну де фіксую пробіг на момент переобувки, відповідно є реальні, а не сезонні цифри по пробігу на кожній гумі. Єдине, я зазвичай ніколи не експлуатую гуму більше 5-6 років, виключення батьківське авто, де пробіги 5-6 ткм в рік. Із моїх рекордсменів була Kumho Ecowing ES01 KH27, на них я проїхав реальних 60 ткм і ще вона була не на мітках. Віддав знайомому за символічну плату добивати. При цьому на гумі не було жодних тріщин і тд. Хоча все ще залежить від умов експлуатації, швидкості, завантаженості, рівності дороги і тд.