Є телевізор на 32" та на 43". Треба повісити їх на стіну. У першого кріплення VESA 100x100, у другого - 200х200. Як обрати потрібне кріплення та якого виробника краще?
По-перше, треба визначитися, чи вам потрібне жорстке кріплення, з нахилом, чи з поворотом і нахилом. В першому кейсі ТВ досить щільно прилягає до стіни, тому треба зауважити, щоб розетка (якщо вона за тв) опинилася в такому місці, де є простір для вилки і штекера rj45. Для жорсткого кріплення імхо виробник не важливий, там немає, чому ламатися.
Якщо з нахилом чи поворотний, то простіше з розетками, але мождиво виробник має значення. Але це не точно.
Я просто в вихідні повісила 2 ТВ, як раз 10х10 і 20х20, на жорстке. Але розетки трохи не продумані були, то сексу нормально було, включаючи заміну вилок.
Є телевізор на 32" та на 43". Треба повісити їх на стіну. У першого кріплення VESA 100x100, у другого - 200х200. Як обрати потрібне кріплення та якого виробника краще?
Як правило кріплення ідуть універсальними, одне і те ж кріплення підходить на 2 ваші телевізори, щодо того яке конкретно кріплення, потрібно знати як ви його плануєте використовувати, є різні варіанти, в мене наприклад такого плану, купляв щось гривень за 300, 400 цілком задоволений ним, мета була повісити телевізор на кухні в кутку. Даю посилання для прикладу ( не реклама) https://topdom.in.ua/kronshtein-dlia-tel...ucaAi4DEALw_wcB
це неважкі телевізори, виробник тут не має значення. Яке подобається і відповідає вимогам нахилу та повороту те і брати. І дивитися на пошті, бо я замовив з нахилом а мені надіслали без, добре вчасно побачив.
хочу поворотне кріплення з нахилом. Просто наче обрав те що подобається, а потім почитав коментарі і там пишуть що кріплення кволе, дуже хитається або завалюється телевізор на бік, коли висуваєш його вперед. Тому і з'явилося питання як же ж його обрати
хочу поворотне кріплення з нахилом. Просто наче обрав те що подобається, а потім почитав коментарі і там пишуть що кріплення кволе, дуже хитається або завалюється телевізор на бік, коли висуваєш його вперед. Тому і з'явилося питання як же ж його обрати
Не знаю яке ти кріплення дивишся, але купував Вінга поворотне з нахилом, то на 43 сяомі не перекошує. Коштувало гривень 500, з виду добротне.
Хитатися може не стільки сам механізм кріплення, скільки недостатньо жорстке кріплення самого кріплення (тавтологія) до стіни. А якщо не довіряєш нонеймам, то є бренд, про який немає поганих відгуків - Vogels. Але ж ціна...