Привіт громада,хто підкаже де біля залізничного вокзалу Дніпро залишить авто на 5діб,?іду в відпустку,планую з Дніпра поїздом.
Привіт громада,хто підкаже де біля залізничного вокзалу Дніпро залишить авто на 5діб,?іду в відпустку,планую з Дніпра поїздом.
Ситуація така, що можна в тому районі ні авто ні місце не знайти... Я-б навпаки машиною їхав-би. Може не дешевше, але безпечніше буде точно.
Типу ось
Ворог масовано атакував залізничну інфраструктуру Дніпра — Кулеба
Приміське депо отримало критичні ураження внаслідок ударів десятків БПЛА - воно обслуговує пасажирські електропоїзди регіону.
Є істотні руйнування в основному ремонтному цеху. Також пошкоджено вокзал.
На майданчику біля вокзалу я би не залишав з питань безпеки (по вокзалам у області останнім часом частенько прилітає). Найближчий відомий мені підземний паркінг - біля ринку "Озерка" ось тут . Якщо питання безпеки не хвилює, ось тут дуже близько до вокзалу безоплатна зона парковки.
Теж цікавить паркінг але підземний. Де там можна таке знайти?
Так камрад написав - на Озерці. Це десь півкм від вокзалу якщо мені не зраджує мій склероз. А так в центрі мабуть і не буде більше - дуже складна геологія, тому там і метро ще с сссри не добудовано
Це десь півкм від вокзалу якщо мені не зраджує мій склероз.
Близько 1км саме до паркінгу. Ще є біля ЦУМу у ТЦ Пассаж та ТЦ Мост-сіті, але там вже ~3км від вокзалу буде.
В МОСТ є подобова?
В МОСТ є подобова?
Не цікавився, бо не було потреби. А хіба існують парковки без добових тарифів?
якщо дивитись на вокзал, ліворуч метрів 500-700 буде автовокзал. біля/за ним відкрита парковка
якщо дивитись на вокзал, ліворуч метрів 500-700 буде автовокзал. біля/за ним відкрита парковка