p.s. при виборі нового авто задай собі питання: чи зробить воно тебе щасливішим?
ну тимчасово це точно ))) в принципі...4 колеса ))) іздить, комфорте, не ломуче...і може не на часі...по може й прилетіти... але ж йому вже 5 років...тому і закрадаються мислішки
p.s. при виборі нового авто задай собі питання: чи зробить воно тебе щасливішим?
ну тимчасово це точно ))) в принципі...4 колеса ))) іздить, комфорте, не ломуче...і може не на часі...по може й прилетіти... але ж йому вже 5 років...тому і закрадаються мислішки
ну прям як в мого кума) але він поки бар'єр в 100 тис психологічно не готовий подолати в теперішній ситуації
ну прям як в мого кума) але він поки бар'єр в 100 тис психологічно не готовий подолати в теперішній ситуації
є теж таке...і є сумніви...іх + побачив що є страхові які ризики війни виплачують...можливо то тільки замануха...але життя воно одне...більше проїдаємо і так далі )))
побачив що є страхові які ризики війни виплачують...можливо то тільки замануха...але життя воно одне...більше проїдаємо і так далі )))
У деяких страхових є пункт в КАСКО, за яким вони покривають дрібноту, пов'язану з ризиками воєнного часу. Якщо є бажання застрахуватися "повністю", аж до повного знищення авто, мабуть, краще дивитися на окремий від КАСКО поліс. Таки пропозиції існують.
побачив що є страхові які ризики війни виплачують...можливо то тільки замануха...але життя воно одне...більше проїдаємо і так далі )))
У деяких страхових є пункт в КАСКО, за яким вони покривають дрібноту, пов'язану з ризиками воєнного часу. Якщо є бажання застрахуватися "повністю", аж до повного знищення авто, мабуть, краще дивитися на окремий від КАСКО поліс. Таки пропозиції існують.
У більшості буде покриття 10% і все. Окремий поліс з адекватним покриттям коштує біля 4%.
У більшості буде покриття 10% і все. Окремий поліс з адекватним покриттям коштує біля 4%.
+ Месяц назад страховал 3.25 про 10% покрытии 4.25 при полном (на повреждения франшиза 0, на тотал франшиза 5%)
Цікаве відео безвідносно до плагін американця. Цікаві розмірковування , в тому числі і з приводу опцій… І не тільки. Було цікаво глянути.
Цікаве відео безвідносно до плагін американця. Цікаві розмірковування , в тому числі і з приводу опцій… І не тільки.
А можете підсумувати найцікавіше? Бо дивитися годинне відео про біток щось не дуже хочеться
Цікаве відео безвідносно до плагін американця. Цікаві розмірковування , в тому числі і з приводу опцій… І не тільки.
А можете підсумувати найцікавіше? Бо дивитися годинне відео про біток щось не дуже хочеться
Та це якщо є час і не фіг чим зайнятись, то як відео вихідного дня) Якщо конкретно під дану тему, то там є цікаві розмірковування автора про різні опції, як працюють і субʼєктивне сприйняття їх важливості і необхідності. Ще цікаво як для мене був досвід з ранфлетом. Ну і ще цікавий тест плагіна в різних режимах і умовах експлуатації з відповідною доцільністю тим чи іншим автовласникам, але це додатковий цікавий бонус, безвідносно до даної теми. На біточку я не зациклюватися, якщо що) Більше щоб підтримати дану тему.
Дякую!
Справа не в часі, а в тому, чи містить відео щось цікаве для власників.
ТС, рухаєшся якось до мрії сабжевої? Ділись) Виключно для підняття теми. Відос із суб'єктивним порівнянням сабжа і найближчих конкурентів на думку продавана і юзера в одному флаконі. Впринципі цікаво як то кажуть фейс ту фейс глянути. Якщо що, нічого іншого, ніж сабж ТС не пропоную)
Цікаво, чому він вирішив порівнювати з Q7, а не з Q8, який є ближчим конкурентом. Аналогом Q7 у БМВ є X7, а у Мерса GLS.
Цікаво, чому він вирішив порівнювати з Q7, а не з Q8, який є ближчим конкурентом. Аналогом Q7 у БМВ є X7, а у Мерса GLS.
Не знаю) Або дійсно так вважає, або що має на продаж) Він там згадує і про Q8, і про старші моделі бмв (Х7) і мерса (GLS), доречі, але каже, що вони (X7 і GLS) відчуваються сильно більшими.
Аналогом X7 та GLS є анонсований Q9, а не аж ніяк Q7. Q7 якраз аналог X5 та GLE Suv, а Q8 - аналог X6 та GLE coupe
Аналогом X7 та GLS є анонсований Q9, а не аж ніяк Q7. Q7 якраз аналог X5 та GLE Suv, а Q8 - аналог X6 та GLE coupe
Якщо дивитися виключно на габарити, то Q7 знаходиться десь посередині між X5 та X7. Тому виникають деякі неоднозначності що з чим порівнювати. Та все ж погоджусь, що Q7 ближче саме до X5 та GLE.
Мені Q7 відчувається помітно більшою всередині за X5, Q8 куди ближче.
Мені Q7 відчувається помітно більшою всередині за X5
Це нескладно - всі конкуренти в цьому класі відчуватимуться більшими всередині. Не через видатні характеристики, а лише тому, що другий ряд в X5/X6 - ніякий. З точки зору простору - необхідний мінімум.
Q8 куди ближче.
В Q8 місця позаду ще більше, ніж в Q7. Менше з тим, ідеологічно Q8 є аналогом X6 та GLE Coupe.
Я спорити не збираюсь, можу лише сказати, що якби я обирав щось в цьому класі, то X6 і Q8 в одному виборі не були б точно. Зовсім вони мені різні. По Х6 і GLE Coupe можу погодитись.
Я спорити не збираюсь, можу лише сказати, що якби я обирав щось в цьому класі, то X6 і Q8 в одному виборі не були б точно. Зовсім вони мені різні.
Тут вже йдеться про суб'єктивне сприйняття.
Коли вивчав варіанти, то Q7/Q8 розглядав на рівні з X5/X6 та GLE. На мій погляд, особливості тут визначаються брендом та його пріоритетами / напрацюваннями. Відповідно, X6 та Q8 настільки ж різні (або близькі - кому як), наскільки й X5 та Q8.
Виключно для підняття теми. Відос із суб'єктивним порівнянням сабжа і найближчих конкурентів на думку продавана і юзера в одному флаконі.
Спробував подивитися. Продаван на перших хвилинах заявляє, що всі автівки типу в максимальних комплектаціях. Після чого підходить до X5, де немає щонайменше топових фар та пневмопідвіски. На цьому місці перегляд зупинив. Добре, що змарнував всього кілька хвилин.