На підході новий G65. Схоже, буде мати дуже "зручні" ручки дверей.
За підсумками зими не дуже задоволений періодичними глюками keyless. На відкриття - завжди ok, закриття іноді не спрацьовувало. Чи то лайно з дороги, чи то сніг потрапляють кудись в район сенсорів і вони не реагують на дотик.
Я увімкнув закриття при відході від авто, супер зручно. По дотику тільки відкриття, іноді підглючувала задня ручка після миття)
Омивач камери то біда, як можна було не зробити, у конкурентів у всіх щось є для збереження чистоти.
У меня и открывается сам, когда кто то с ключом подходит , и закрывается сам, когда отходит. Удобно.
На підході новий G65. Схоже, буде мати дуже "зручні" ручки дверей.
С ручками вопрос еще открыт, окончательно решение еще не принято. Проблема в том, что выдвижные ручки как на сегодняшней презентации BMW iX3 признаны на практике небезопасными, а в Китае автомобили с такими ручками вообще запрещают. Поэтому сейчас рассматриваются различные варианты, а это достаточно дорогое решение, по аналогии с феррари пуросанг. Эта модель уже несколько лет на рынке и нареканий на эти ручки нет. Но как вариант может будут и нормальные ручки, как на актуальных G05. G65 должны презентовать в сентябре-октябре 2026, тогда и будет понятно что и как.
Я увімкнув закриття при відході від авто, супер зручно.
Слушна думка, спробую
По дотику тільки відкриття, іноді підглючувала задня ручка після миття)
Після мийки проблем не помічав, а от після поїздок по каші зі снігу та солі ручка саме на задній двері періодично відмовлялась реагувати. Не передніх дверях більш менш норм.
Омивач камери то біда, як можна було не зробити, у конкурентів у всіх щось є для збереження чистоти.
На жаль, подібних зауважень по всякій дрібноті вистачає.
У меня и открывается сам, когда кто то с ключом подходит , и закрывается сам, когда отходит. Удобно.
Не впевнений, що хочу автоматичне відкриття. По закриттю - питань нема.
Я увімкнув закриття при відході від авто, супер зручно.
Слушна думка, спробую
Спробував, дійсно, зручно. Побоююсь тільки, що звикну, потім забуватиму зачиняти інші автівки
Зробив чергове ТО на Баварії. Заміна моторної оливи + фільтр (~7800 грн), додаткові перевірки (~1600 грн). Доволі гуманно по цінах, як на мене.
Але десь за рік підійдуть гальмівні колодки (гальма - M Sport). Станом на зараз комплект по колу ~40 тис. (~25 передні + ~15 задні), плюс ще ~10 тис за датчики, якусь дрібноту та роботи. Все в купі - ~50к грн.
І, як кажуть, "щоб двічі не вставати, враження від прогулянки по шоуруму на Гавела.
Акційна "трійка" Touring M340i - от прямо круто. Дуже гармонійне поєднання (майже) всього - чудовий двигун, практичний салон, багата комплектація і абсолютно бомбезний дизайн. Якщо не засмучує відсутність кліренсу, то просто авто мрії. Майже впевнений, що нове покоління не буде настільки ж досконалим.
Посидів трохи в X6 (розглядав його разом з X5). Комфортно розміститися на водійському місці так і не зміг. Піднімаю сидіння вгору, в звичне положення. Місця над головою достатньо, проте дивитися в салонне дзеркало стає незручно - воно надто низько, доводиться нахилятися. Якщо опустити крісло, тоді погіршується оглядовість. Одним словом, добре, що не склалося. Наскільки пам'ятаю, в GLE Coupe та Q8 таких особливостей немає.
Всі поточні X5/X6 йдуть з mild hybrid (навіть 30d). Потужності докинули на всі версії, от тільки керування start/stop-ом тепер відсутнє (кнопка зникла). І нарешті додумались зробити охолодження для бездротової зарядки. Рік тому, здається, ще не було.