на бмв те стрелочки до жопы, все равно проскакиваешь повороты на скорости
пока ищешь как поворотник включить
зачем, что б поломать? да и лампочки не казенные, мигать ими почем зря...
ще й рідини для поворотників часто доливати доведеться, якщо ними користуватися оце
Google Maps навчився демонструвати підказки навігації не тільки на екрані мультимедійки, але й на приборці... P.S. Apple Maps (яким не користуюсь) також вже вміє, а ось Waze ні. Сподіваюся, поки що.
Те ж саме. Але теж користуюся зазвичай вейзом.
ще й рідини для поворотників часто доливати доведеться, якщо ними користуватися оце
А що таке поворотники?
Тему трохи оживили
у тебя год не указан, я думал новая
Ну, я ж написав, що йдеться саме про дорестайл з iDrive7.
Можна, звісно, жартувати про поворотники і таке інше. Менше з тим, самій системі (iDrive7) майже 10 років, моделі авто - майже 8 років. А нові плюшки досі додаються.
Для сучасних мультимедій підтримка secondary displays в CarPlay - це, звісно, норма. iDrive8.5 малює повноцінні мапи на приборці.
на бмв те стрелочки до жопы, все равно проскакиваешь повороты на скорости
пока ищешь как поворотник включить
То в тебе американська звичка. Ці теж про поворотники нічого не чули.
В той америке, что я знаю, повороты включаю.даже бэмэвэ.
Сьогодні відчув приємний культурний шок. Після якихось софтових оновлень iDrive та iOS, Google Maps навчився демонструвати підказки навігації не тільки на екрані мультимедійки, але й на приборці та HUD. Ніколи б не подумав, що це можливо на дорестайлі з iDrive7.
P.S. Apple Maps (яким не користуюсь) також вже вміє, а ось Waze ні. Сподіваюся, поки що.
В мене так першопочатково було
На підході новий G65. Схоже, буде мати дуже "зручні" ручки дверей.
С ручками вопрос еще открыт, окончательно решение еще не принято. Проблема в том, что выдвижные ручки как на сегодняшней презентации BMW iX3 признаны на практике небезопасными, а в Китае автомобили с такими ручками вообще запрещают. Поэтому сейчас рассматриваются различные варианты, а это достаточно дорогое решение, по аналогии с феррари пуросанг. Эта модель уже несколько лет на рынке и нареканий на эти ручки нет. Но как вариант может будут и нормальные ручки, как на актуальных G05. G65 должны презентовать в июне-июле 2026, тогда и будет понятно что и как.
До официальной презентации осталось совсем немного, должны уже показать всем в течении пары недель.
В одном кузове все типы двигателей, сзади убрали раздвижную дверь (считаю что зря), ну и дизайн очень похож таки на iX3.
Честно говоря пока для себя не определился, заказывать или нет. Слишком радикальные изменения, и тип двигателя тоже остается открытым вопросом. Надо хорошо думать.
Альтернативы новый (совсем новый Audi Q7), Porsche Cayenne (только электричка), Mercedes GLE сделал только рестайлинг, второй уже, пока выпадает совсем. Теоретически RR Sport, но тоже далеко не новый.
Как то так.
В одном кузове все типы двигателей, сзади убрали раздвижную дверь (считаю что зря), ну и дизайн очень похож таки на iX3.
Дизайн, звісно, в стилі iX3 (тобто Neue Klasse), але як саме в нього "впишуть" модель з ДВЗ - питання. Все, що ми бачили до цього моменту - електрички.
Стосовно задньої двері, мені особисто байдуже. Не є ні фанатом, ні хейтером цього рішення. Може, навіть, з однією секцією трохи зручніше. А от панорамну проекцію спробувати цікаво. Журналісти ніби хвалять.
Альтернативы новый (совсем новый Audi Q7), Porsche Cayenne (только электричка), Mercedes GLE сделал только рестайлинг, второй уже, пока выпадает совсем. Теоретически RR Sport, но тоже далеко не новый.
Зараз таки часи, що відсутність оновлень може розглядатися як певна перевага
Q7, до речі, щойно презентували, відео вже з'явилися.
Чи то Q7, чи то старий Санта Фе оновили.
Та в коментарях вже насипали від душі саме про Санта-Фе
Та в коментарях вже насипали від душі саме про Санта-Фе
При чому CarWow на вступі до відео казав, що нова Ауді стала більш схожа на 1 покоління, типу вже не схожа на припіднятий універсал як 4М покоління Ну таке, як і всі нові Ауді якась дивна. Хоча такою є більшість авто нових. Дивні ці всі проекції поворотів і тд - типу іновація, але на якийсь китайський-китай схоже. Залишили 3 іозфікси на 2 ряду, але тепер складаються традиційно 40/60 і не 35/30/35
Зараз таки часи, що відсутність оновлень може розглядатися як певна перевага
старовіри, якщо для вас відсутність оновлень - це перевага, то навігатор, ескалейд, юкон денелі та гранд вагонір вас чекають. хоча навігатор з гранд вагоніром, по суті, зрадили своїх фанатів - на турбо двигуни перейшли коротше, амерів купуйте...а я позаздрю тихенько а то всілякі попсові LR та GLE роздивляєтесь, щоб бути як інкубаторські