autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

X5 ))) (14/14)

V.I.P ***
С нами с 04.11.2012

Re: X5 ))) [Re: skov]
      7 июля 2026 в 15:09 Гілками

skov 07.07.2026 15:02 пишет:

Paulskit 07.07.2026 14:12 пишет:

Щось не бачу жодної причини купувати новий. Навіть якщо закрити очі на комічну зовнішність, прогресу не видно.

Одне питання чи тягне міняти G05 на G65? Моя відповідь - ні. Теж не бачу жодної причини.

Але оскільки вічних авто не існує, раніше чи пізніше все одно доведеться обирати щось із новинок. І тут постає інше питання - наскільки добре чи погано виглядає X5/G65, щоб розглядати його до покупки? Я поки для себе не визначився. Сказати, що нова генерація абсолютно безнадійна - мабуть, ні. Але моментів, яки потребують виправлення / вдосконалення - вистачає.

Відверто кажучи, на перші моделі після глобального оновлення, якщо це можна так назвати, надії не надто багато. Вони завжди трохи невдалі, так і раніше було. Думаю в рестайлі, чи вже наступному поколінні, буде щось цікаве. А може і ні, з цією повальною китаєзацією
Разом з тим, генерація точно не безнадійна. На прикладі трійки, звичайна модель виглядає ну дуже так собі, якщо говорити політкорректно, а от прототип М3 вже значно цікавіше, хоча глобально той же кузов. Так що голосуємо грошима.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
27 лет за рулем, Киев
С нами с 14.01.2008

7 июля 2026 в 16:54 Гілками

Paulskit 07.07.2026 14:12 пишет:

Щось не бачу жодної причини купувати новий. Навіть якщо закрити очі на комічну зовнішність, прогресу не видно.

Одне питання чи тягне міняти G05 на G65? Моя відповідь - ні. Теж не бачу жодної причини.

Але оскільки вічних авто не існує, раніше чи пізніше все одно доведеться обирати щось із новинок. І тут постає інше питання - наскільки добре чи погано виглядає X5/G65, щоб розглядати його до покупки? Я поки для себе не визначився. Сказати, що нова генерація абсолютно безнадійна - мабуть, ні. Але моментів, яки потребують виправлення / вдосконалення - вистачає.

Ну во первых надо увидеть в живую.
Во вторых привыкнуть надо к новому стилю (помню как то давным давно в США увидел первый ниссан жук, ну и урод подумалось. Потом обвыклись все и як так й треба).
Посмотреть потом как первые будут ломаться ( или не будут ломаться).
А там можно сказать что то конкретнее.
Мое ИМХО будут покупать

Достоевский *
22 года за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: X5 ))) [Re: Paulskit]
      7 июля 2026 в 21:23 Гілками

Paulskit 07.07.2026 15:09 пишет:

Відверто кажучи, на перші моделі після глобального оновлення, якщо це можна так назвати, надії не надто багато. Вони завжди трохи невдалі, так і раніше було.

Спірне питання. Дорестайл G05 мені подобається більше ніж рестайл.

Достоевский *
22 года за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: X5 ))) [Re: Абрвалг]
      7 июля 2026 в 21:43 Гілками

Абрвалг 07.07.2026 16:54 пишет:

Ну во первых надо увидеть в живую.
Во вторых привыкнуть надо к новому стилю (помню как то давным давно в США увидел первый ниссан жук, ну и урод подумалось. Потом обвыклись все и як так й треба).

Вживу подивитись треба. Проте саме до зовнішності у мене запитань немає. Мабуть, не найкрасивіший авто, але норм.

Мої сумніви стосуються доступності певних опцій на нашому ринку та зауважень по ергономіці. Пневма, повнокероване шасі, система зменшення кренів, подвійний склопакет і таке інше - що саме можна замовляти у нас на ДВЗ-шні X5, що з чим поєднується (або не поєднується). По ергономіці - дебільні дверні ручки, capacitive buttons на кермі, та відсутність фізичних органів керування для функцій, яки впливають на рух. Може, воно все так і залишиться, а може щось з часом допрацюють/змінять.

В ответ на:

Посмотреть потом как первые будут ломаться ( или не будут ломаться).

Наскільки я розумію, для ДВЗ-шних версій принципових змін по техніці практично немає. Вангую, по надійності буде десь так само, як поточна генерація.

Достоевский *
22 года за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

8 июля 2026 в 22:45 Гілками

З’явився офіційний конфігуратор для нового X5. Подивився на доступні опції для 40і/40d. Пневмопідвіски немає, подвійного склопакету немає. Повнокероване шасі є, адаптивна М-підвіска теж.

Ціна схожа на G05, але все одно поки що не цікаво, бо по деяких моментах виходить даунгрейд.

Супер писатель! **
С нами с 06.05.2009

9 июля 2026 в 09:23 Гілками

Аналогічно я не побачив щось критично нове для себе щоб прям захотілось в новому ix3 в порівнянні з G08.
По деяким моментам навіть даунгрейд - сенсорний клімат, гірший пластик салону.

Так, є прикольні фічі, повний привід (нарешті, хоча в 99,9% він не потрібен). Але не так щоб захотілося поміняти.

Наприклад, коли в 21 р. Тесла оновила S при зовнішній ідентичності, там взагалі все інше було. А тут - не зрозумів.

СуперСтар *
23 года за рулем, гарне деокуповане село недалеко від Києва
С нами с 05.12.2012

9 июля 2026 в 10:39 Гілками

skov 08.07.2026 22:45 пишет:

З’явився офіційний конфігуратор для нового X5. Подивився на доступні опції для 40і/40d. Пневмопідвіски немає, подвійного склопакету немає. Повнокероване шасі є, адаптивна М-підвіска теж.

Ціна схожа на G05, але все одно поки що не цікаво, бо по деяких моментах виходить даунгрейд.

Тепер повноцінна двовісна пневмопідвіска доступна виключно для гібридної версії (X5 xDrive50e)

V.I.P ***
С нами с 04.11.2012

Re: X5 ))) [Re: Скаут]
      9 июля 2026 в 10:54 Гілками

Скаут 09.07.2026 10:39 пишет:

skov 08.07.2026 22:45 пишет:

Тепер повноцінна двовісна пневмопідвіска доступна виключно для гібридної версії (X5 xDrive50e)

Це перемога

Достоевский *
22 года за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: X5 ))) [Re: Paulskit]
      9 июля 2026 в 12:37 Гілками

Paulskit 09.07.2026 10:54 пишет:

Це перемога

А те, що, окрім пневми, відібрали ще й подвійний склопакет - подвійна перемога

P.S. Припускаю, що з часом з'явиться все для всіх версій.

Достоевский *
22 года за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: X5 ))) [Re: Скаут]
      9 июля 2026 в 13:02 Гілками

Скаут 09.07.2026 10:39 пишет:

Я б сказав не "тепер", а "поки що".

Достоевский *
22 года за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: X5 ))) [Re: deniszed]
      9 июля 2026 в 15:17 Гілками

deniszed 09.07.2026 09:23 пишет:

Аналогічно я не побачив щось критично нове для себе щоб прям захотілось в новому ix3 в порівнянні з G08.
По деяким моментам навіть даунгрейд - сенсорний клімат, гірший пластик салону.

Сумні часи. Раніше ніколи не виникали сумніви, чи дійсно нове покоління краще за попереднє. Touareg NF - величезний крок вперед в порівнянні з GP. Q7 4M - стрибок в інший вимір, в порівнянні з 4L. Той самий X5/G05 кращій за X5/F15 (принаймні, на мій смак). І так практично по кожній моделі, яка була в полі зору.

Зараз йдеться вже не про прогрес, а як би так в процесі "апгрейду" уникнути деградації чи хоча б мінімізувати її. Якщо вдалося - вже перемога

Супер писатель! **
33 года за рулем, Бровары
С нами с 23.06.2009

11 июля 2026 в 19:36 Гілками

А крутилку iDrive хтось юзав останнім часом, що за нею так скиглять тепер? У мене останнє бмв - це був ф25, то там була дуже помічна. Але чомусь думав, що в останніх поколіннях вона втратила свою актуальність.

Достоевский *
22 года за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: X5 ))) [Re: Gonchik74]
      11 июля 2026 в 22:08 Гілками

Gonchik74 11.07.2026 19:36 пишет:

А крутилку iDrive хтось юзав останнім часом, що за нею так скиглять тепер? У мене останнє бмв - це був ф25, то там була дуже помічна. Але чомусь думав, що в останніх поколіннях вона втратила свою актуальність.

Користуюсь постійно, бо вважаю це зручним. Бонусом - чистий дисплей, який не збирає на собі сліди від пальців.

Супер писатель! **
33 года за рулем, Бровары
С нами с 23.06.2009

11 июля 2026 в 22:16 Гілками

skov 11.07.2026 22:08 пишет:

Gonchik74 11.07.2026 19:36 пишет:

Користуюсь постійно, бо вважаю це зручним. Бонусом - чистий дисплей, який не збирає на собі сліди від пальців.

Ну тоді ще один момент в скарбничку деградації)

V.I.P ***
С нами с 04.11.2012

Re: X5 ))) [Re: Gonchik74]
      11 июля 2026 в 23:24 Гілками

Майже не користуюсь, бо карплей на великому екрані. Простіше натиснути. На ID.7 користувався частіше, бо екран маленький, елементи на екрані також менші.
Хоча от дивлюсь на лейаут салону в neue klasse і схоже що екраном користуватись там буде не надто зручно. Про недолугу форму вже писали, то ладно. Але от на поточному поколінні під екраном проходить торпедо з виступаючою частиною. Вона природньо виконує роль опори чи підставки для руки поки ти працюєш з екраном. За рахунок чого не виникає жодних проблем з сенсором, є точка опори, а значить легко потрапити куди ти хочеш, навіть на ходу, навіть всліпу. А от в нових нічого такого немає, схоже буде треш.
Треба пробувати.

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
0 користувачів і 327 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 13506

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія