Model Y достатньо аскетичне авто, тому відношення камрада як до "утилітарного" легко зрозуміти.
Ставлення до авто може бути яким завгодно. Це ж не скасовує факт, що Model Y доволі технологічна модель від відомого виробника, далеко не найдешевша.
Тобто? Навпаки, дешеве (ми ж її не в штатах новою купуємо) і достатньо просте технічно авто. Тому їх так і люблять. Не надто надійні, але ремонтуються дешево і де завгодно.
Ставлення до авто може бути яким завгодно. Це ж не скасовує факт, що Model Y доволі технологічна модель від відомого виробника, далеко не найдешевша.
Тобто? Навпаки, дешеве (ми ж її не в штатах новою купуємо) і достатньо просте технічно авто.
"Дешеве" / "просте" не дорівнює "найдешевше" / "найпростіше". І походження авто (біток зі штатів чи нове) тут нічого принципово не змінює.
То обирайте. Я свого часу так і зробив - взяв дорестайловий X5 з наявних, в чудовому "фарші" та з дуже приємною знижкою.
До речі, і зараз на Баварії є кілька X5/G05 в дуже приємній комплектації за ~5 млн. Пневма, шкіра, вентиляція сидінь, подвійний склопакет і таке інше.
Мабуть, фінальний акорд G05.
То обирайте. Я свого часу так і зробив - взяв дорестайловий X5 з наявних, в чудовому "фарші" та з дуже приємною знижкою.
До речі, і зараз на Баварії є кілька X5/G05 в дуже приємній комплектації за ~5 млн. Пневма, шкіра, вентиляція сидінь, подвійний склопакет і таке інше.
Мабуть, фінальний акорд G05.
Як бачимо з відео інфокару, того фінального акорду аж 440 шт на складі)
Цікаво як швидко продадуть. Трійки в крутих комплектаціях розлетілись буквально за тиждень.
Цікаво як швидко продадуть. Трійки в крутих комплектаціях розлетілись буквально за тиждень.
Ну то трійки. Цінник майже вдвічі менший, коло шанувальників ширше ( тут можу помилятись). В самому відео подають ціну w8 в 80€ як якусь акційну. У мене восени минулого родич наконфігурував багатшу, ніж у відео за 80, і це не було якось супердешево.