Model Y достатньо аскетичне авто, тому відношення камрада як до "утилітарного" легко зрозуміти.
Ставлення до авто може бути яким завгодно. Це ж не скасовує факт, що Model Y доволі технологічна модель від відомого виробника, далеко не найдешевша.
Тобто? Навпаки, дешеве (ми ж її не в штатах новою купуємо) і достатньо просте технічно авто. Тому їх так і люблять. Не надто надійні, але ремонтуються дешево і де завгодно.
Ставлення до авто може бути яким завгодно. Це ж не скасовує факт, що Model Y доволі технологічна модель від відомого виробника, далеко не найдешевша.
Тобто? Навпаки, дешеве (ми ж її не в штатах новою купуємо) і достатньо просте технічно авто.
"Дешеве" / "просте" не дорівнює "найдешевше" / "найпростіше". І походження авто (біток зі штатів чи нове) тут нічого принципово не змінює.
То обирайте. Я свого часу так і зробив - взяв дорестайловий X5 з наявних, в чудовому "фарші" та з дуже приємною знижкою.
До речі, і зараз на Баварії є кілька X5/G05 в дуже приємній комплектації за ~5 млн. Пневма, шкіра, вентиляція сидінь, подвійний склопакет і таке інше.
Мабуть, фінальний акорд G05.
То обирайте. Я свого часу так і зробив - взяв дорестайловий X5 з наявних, в чудовому "фарші" та з дуже приємною знижкою.
До речі, і зараз на Баварії є кілька X5/G05 в дуже приємній комплектації за ~5 млн. Пневма, шкіра, вентиляція сидінь, подвійний склопакет і таке інше.
Як бачимо з відео інфокару, того фінального акорду аж 440 шт на складі)
Цікаво як швидко продадуть. Трійки в крутих комплектаціях розлетілись буквально за тиждень.
Цікаво як швидко продадуть. Трійки в крутих комплектаціях розлетілись буквально за тиждень.
Ну то трійки. Цінник майже вдвічі менший, коло шанувальників ширше ( тут можу помилятись). В самому відео подають ціну w8 в 80€ як якусь акційну. У мене восени минулого родич наконфігурував багатшу, ніж у відео за 80, і це не було якось супердешево.
Я не про кількість авто, а про ціну.
В самому відео подають ціну w8 в 80€ як якусь акційну. У мене восени минулого родич наконфігурував багатшу, ніж у відео за 80, і це не було якось супердешево.
Треба порівнювати конкретні комплектації. Ну і в цілому автівки дорожчають, то ж рік тому дійсно могло бути дешевше.
Ну то трійки. Цінник майже вдвічі менший, коло шанувальників ширше ( тут можу помилятись). В самому відео подають ціну w8 в 80€ як якусь акційну. У мене восени минулого родич наконфігурував багатшу, ніж у відео за 80, і це не було якось супердешево.
Обʼєктивно, X5-му важче, бо є дуже сильні конкуренти. У Ауді гарні пропозиції, також є сильно дешевший Тур, якого для середньостатистичного покупця великого СУВа буде за очі. Тут той сегмент, де керованість, компоновка і привід цінуються значно менше, ніж обʼєм багажника, місце в салоні і комфорт підвіски. Плюс, кватра більшості буде більш зрозуміла, бо поводиться скоріше як передній, ніж як задній в xDrive. В трійки ж, особливо m340, конкурентів на ринку немає, була надія хоч на нову S5, але вийшло величезне фіаско.
Плюс, кватра більшості буде більш зрозуміла, бо поводиться скоріше як передній, ніж як задній в xDrive
Якщо не помиляюся, для систем повного приводу з торсеном у ВАГа декларується невеликий акцент на задню вісь (щось типу 60 на 40). Це, звісно, не xDrive, але й не передній привід.
Можливо і декларується, можливо він там десь навіть є в якому небудь Sport Plus при WOT чи як у них цей режим називається. Фактично авто поводиться повністю як передньопривідне, за виключенням моментів переднього приводу з недостатнім зчепленням, wheel hop, torque steer і т.д. Чесно кажучи, для цього класу, це більше плюс ніж мінус. БМВ може трохи кинути зад навіть в режимі Comfort з повністю включеною стабілізацією. На долі секунди і стабілізація відразу спіймає, але цього достатньо, щоб налякати не надто досвідченого водія і забрати у нього впевненість в стабільності авто. В ВАГівській імплементації цього немає.
Можливо і декларується, можливо він там десь навіть є в якому небудь Sport Plus при WOT чи як у них цей режим називається. Фактично авто поводиться повністю як передньопривідне, за виключенням моментів переднього приводу з недостатнім зчепленням, wheel hop, torque steer і т.д.
Якщо виключаємо моменти "переднього приводу", то це вже не передній привід. Маємо абсолютно нейтральну поведінку, саме така, яку й очікуєш при розподілі моменту майже навпіл.
Чесно кажучи, для цього класу, це більше плюс ніж мінус.
З цім погоджуюсь. Додав би, що не тільки в налаштуваннях приводу чи ESP, але й в інших компонентах спортивні нотки на звичайних версіях X5/Q7/Q8/GLE та подібних бобиків ні до чого.
а мені сьогодні снилося, що я купив X5 новий в кузові G05) 440, звісно, здається багато, але як сядеш конфігурувати під себе, то немає жодного з саме таким набором бажаних опцій/кольорів, як хотілося б, вічно якісь компроміси. А в авто за 100+к вже ж хочеться якось без цих компромісів...
...
а мені сьогодні снилося, що я купив X5 новий в кузові G05) 440, звісно, здається багато, але як сядеш конфігурувати під себе, то немає жодного з саме таким набором бажаних опцій/кольорів, як хотілося б, вічно якісь компроміси. А в авто за 100+к вже ж хочеться якось без цих компромісів...
Друзі взяли Q7 з наявності за 85к євро. Загалом авто достатньо приємне, але здалось досить бюджетним за такі гроші. Багато твердого пластику по всьому салону, глянцеве пластикове дерево в якості декору торпедо і карт. Розумію, що звʼязка шасі і двигун гарна, місця в салоні достатньо (хоча багажник на диво дуже малий), але 85к... Не знаю, не впевнений.
Друзі взяли Q7 з наявності за 85к євро. Загалом авто достатньо приємне, але здалось досить бюджетним за такі гроші. Багато твердого пластику по всьому салону, глянцеве пластикове дерево в якості декору торпедо і карт. Розумію, що звʼязка шасі і двигун гарна, місця в салоні достатньо (хоча багажник на диво дуже малий), але 85к... Не знаю, не впевнений.
Малий багажник - це в порівнянні з чим?
Малий багажник - це в порівнянні з чим?
Та загалом. Дуже висока фальш підлога, за рахунок чого по висоті до шторки місця помітно мало. Опустити фальш підлогу нижче можливості немає, бо там величезна докатка і компоненти акустики. Можна задній ряд порухати трохи далі, але це робить багажник тільки глибше і сидіти на задньому ряду стає не надто приємно, впираєшся колінками в крісло водія (це при тому, що я достатньо невисокого зросту). З рулеткою я звісно не бігав там, але туристичний рюкзак, який я возив стоячи і в Таксоні, і в Туарег, в Q7 можна засунути тільки в горизонтальному стані. Ще з моментів по багажнику, які не надто сподобались, можна опустити кузов в нижче положення для простоти завантаження, але тоді кришка багажника стає настільки низько, що ти просто бʼєшся об неї головою. І вище її підняти не вийшло ніяк. Не дуже розбираюсь в Ауді, можливо у них є ще більш дорогі комплектації де ці моменти пофікшені, але той же X5 відчувається більш преміальним авто.
але тоді кришка багажника стає настільки низько, що ти просто бʼєшся об неї головою. І вище її підняти не вийшло ніяк.
А що в ауді не регулюється кут нахилу кришки відкритого багажника? Не думаю, бо навіть в старючому хс60 є.
...
Ось це загалом про "преміум", очікування і роль опцій. В огляді інфокару згадували про 3к за "шкіряний пакет", і що мало б послабити претензії на якість декору. Те ж саме і про вибір декору (глянець чи щось інше) під себе, що подобатиметься власнику. Але, скоріш за все, це вже не про пакетні пропозиції, а щось в рамках розмови про оверпрайс з повним цінником за конфігуратором.
але тоді кришка багажника стає настільки низько, що ти просто бʼєшся об неї головою. І вище її підняти не вийшло ніяк.
А що в ауді не регулюється кут нахилу кришки відкритого багажника? Не думаю, бо навіть в старючому хс60 є.
Регулюється, але максимального кута регулювання не достатньо, щоб при опущеному положенні кузова не битись головою. Принаймні, у нас не вийшло. Також у нас не вийшло закрити багажник кнопкою з салону. Підняти - легко, закрити ні. Тримати її, натискати 2-3 рази, натиснути 2 рази і тримати, і т.д. - нічого не допомагає, багажник залишається відкритим. Тільки виходити і закривати кнопкою на кришці багажника. Або з ключа. Знову ж, може не розібрались, можливо якийсь спосіб є, але він абсолютно не очевидний, бо всі методи, які працюють на інших авто ми перепробували.
Також у нас не вийшло закрити багажник кнопкою з салону. Підняти - легко, закрити ні. Тримати її, натискати 2-3 рази, натиснути 2 рази і тримати, і т.д. - нічого не допомагає, багажник залишається відкритим. Тільки виходити і закривати кнопкою на кришці багажника. Або з ключа. Знову ж, може не розібрались, можливо якийсь спосіб є, але він абсолютно не очевидний, бо всі методи, які працюють на інших авто ми перепробували.
В Тігуані з цієї кнопки кришка закривається тільки при ввімкненому запаленні, скоріш за все тут також.