Цікаво чи є вже фідбеки власників впродовж експлуатації) Ну і чи з наявності все основне бажане було в комплектації?
Основний відгук поки що про те наскільки комфортна підвіска Ну звісно, після бюджетного японця на преміум німця на пневмі. Прекрасно можу зрозуміти!
По опціям я сильно не розпитував. Знаю, що хотіли адаптивний круїз, але його чи не було, чи там де він був були якісь інші моменти, коротше машина без нього. На мій смак втрата не велика. Хоча, доречі, зовні на морді ось цей пластик в який ховаються радари є, а радарів нема. Дивно.
Ну так, пневма таки хороший левел ап, підтверджую З повнокерованим надіюсь за ці кошти?
Друзі взяли Q7 з наявності за 85к євро. Загалом авто достатньо приємне, але здалось досить бюджетним за такі гроші. Багато твердого пластику по всьому салону, глянцеве пластикове дерево в якості декору торпедо і карт. Розумію, що звʼязка шасі і двигун гарна, місця в салоні достатньо (хоча багажник на диво дуже малий), але 85к... Не знаю, не впевнений.
До речі, не питав якщо вже дивились на Ауді переважно, то чому не замовили/не дочекались вже третього покоління? Конфіг вже відкритий. Зараз глянув ціну: від 79 євро за 3л дизель. Вже на пневмі і з повнокерованим і ще купою всього. Звичайно, трохи ще докинути треба, але авто вже досить небазово напаковане. Ну і таки нова платформа, без усіх цих обмежень)
Не подобається зовні і нема бажання брати авто тільки з конвеєра і потім возитись з дитячими болячками. Тут підтримую, я зробив би так само. Під закриття моделі - ідеальний варіант з точки зору безпроблемності експлуатації. Про шасі не знаю, не питав.
Не подобається зовні і нема бажання брати авто тільки з конвеєра і потім возитись з дитячими болячками. Тут підтримую, я зробив би так само. Під закриття моделі - ідеальний варіант з точки зору безпроблемності експлуатації. Про шасі не знаю, не питав.
Ну так, до зовнішності треба звикати І по старому перевіреному теж погоджуюсь, сам так брав і Тіга, і впринципі Q7. Але блін щось по ціні не сильно розумію вигоди... Хоча може якщо сконфігурувати один в один по опціях, то таки вийде відчутна різниця... Але і перших двох факторів достатньо для вибору) Тому передавай вітання з форуму і хай тільки тішить)