Комуналку сплачую через приват-24. Сьогодні сплатив все крім електроенергії - зник шаблон зі списку. Тепер що, заново створювати? Квитанцію ще не прислали, треба чекати. Раніше приват теж цим грішив, але то було кілька років тому і я не пам'ятаю як виходив з ситуації зі зниклими шаблонами. А водоканал обнаглів вкрай, за абонентське обслуговування знову підняв ціну...
Комуналку сплачую через приват-24. Сьогодні сплатив все крім електроенергії - зник шаблон зі списку. Тепер що, заново створювати? Квитанцію ще не прислали, треба чекати. Раніше приват теж цим грішив, але то було кілька років тому і я не пам'ятаю як виходив з ситуації зі зниклими шаблонами. А водоканал обнаглів вкрай, за абонентське обслуговування знову підняв ціну...
Як я зрозумів, то електрика дуркує. Вони якось через задній прохід свої дані подають. Усі постачальники зливають в якусь єдину базу Герц чи щось таке, а ці якось окремо крутяться. Хоча й приват теж часто на своїй волні
ПС. В мене за цей рік водоканал не піднімав.
Плата за абонентське обслуговування по холодній воді вже 47 з копійками, а цього місяця чомусь за 2 написали, незрозуміло коли їм подавати показання - останнього числа місяця чи як усім іншим - першого?
Як я зрозумів, то електрика дуркує. Вони якось через задній прохід свої дані подають. Усі постачальники зливають в якусь єдину базу Герц чи щось таке, а ці якось окремо крутяться. Хоча й приват теж часто на своїй волні
ПС. В мене за цей рік водоканал не піднімав.
А поки будеш чекати квитанцію - тобі вже пришлють писульку що в тебе борг та погрожуватимуть відключити світло.
Це в них нова розвага така.
Костя, вони таки відключають світло, але тільки якщо борг буде років 3-4. В Переяславі таки відключили від електрики боржника-алкоголіка, котрий 3 роки не платить комуналку взагалі. Ніде не працює, але на пляшку гроші знаходить.
Костя, вони таки відключають світло, але тільки якщо борг буде років 3-4. В Переяславі таки відключили від електрики боржника-алкоголіка, котрий 3 роки не платить комуналку взагалі. Ніде не працює, але на пляшку гроші знаходить.
Тобі цю писульку сфоткати? Сьогодні на пошті забрав, при тому що в мене сплачено. Але я пплачу разом з газом 12-го, а вони порахували 11-го. Так в мене були великі витрати дома и набігла немала сума за місяць.
Завтра подзвоню та хоч поматюкаюсь від душі.
Воду треба до кінця місяця подати, першого числа вони вже не приймають, всі інші можна до 5 наступного місяця. Якщо вже така проблема з електрикою, то можна або зайти в ясно, сформувати рахунок і сплатити за реквізитами, абосплатити в ясно , або в будь-якому іншому банку
Мені в прихваті найбільше не подобається що ти сплатив, а рахунки продовжують висіти і можна зопалу другий раз сплатити.
сучасні лічильники можуть мати функцію дістанційного вид`єднання. Поки не чув, щоб таке використовували, але технічно це вже дуже просто для постачальника. Клікнув мишкою - і немає електрики у боржника...
То темі - або чекати (щоб всі платежі були з одного місця) або сайт ясно в допомогу
Плата за абонентське обслуговування по холодній воді вже 47 з копійками,
В особистому кабінеті поклацав, 47 грн з травня 2024
сучасні лічильники можуть мати функцію дістанційного вид`єднання. Поки не чув, щоб таке використовували, але технічно це вже дуже просто для постачальника. Клікнув мишкою - і немає електрики у боржника...
До війни в ірпені використовували. Мій знайомий навіть платив кошти, щоб коікгули мишкою і ввімкнули назад
ПС. Через кабінет Ясно ще й без комісії
Світло плачу через ясно , то ще і бонуси дають, бо в приваті як Ви пишете вже нема де писати показникі
Сьогодні зайшов в п-24, в комунальні платежі - рядок сплати за електроенергію з'явився знову. Отаке
бо в приваті як Ви пишете вже нема де писати показникі
Так, доволі давно зникла ця функція. Дані з лічильника подаю на сайті "ясно", завжди там подавав.
бо в приваті як Ви пишете вже нема де писати показникі
Так, доволі давно зникла ця функція. Дані з лічильника подаю на сайті "ясно", завжди там подавав.
я там подаю і плачу теж
я там подаю і плачу теж
Я сплачую все за один раз через приват.
я там подаю і плачу теж
Я сплачую все за один раз через приват.
раніше теж так а коли зникло в приваті передати показники то тепер плачу в ясно і за оплату дають бонуси, які можна на щось використовувати в їхньому додатку