якщо ФВ Коннект схожий на Купра Коннект - то на ньмоу має бути можливість включити вентиляцію салона.
Ну хоч так... Могли би звичайно дозволити автозапуск з обмеженням наприклад до 2 хвилин і можливістю увімкнути підігрів керма і сидінь. Ну але в принципі екологічний підхід в певній мірі розумію. Сам почав помічати що дуже часто немолоді дизелі в потоці конкретно заважають дихати...
Cupra Connect на який термін була підписка з новим авто? Яка ціна продовження? P.S. На Тігуані нема провітрювання через VW Connect
два роки потім 1300 грн я платив, але я не пам'ятаю вже то на рік чи на два
на Леоні через Сеат Коннект теж нема провітрювання.
з корисного - показує місцезнаходження машини. Такий собі ЖПС-маячок
але от зараз глюк - пише мені що фари включені
а ну і да можна віддалено відкрити, інколи корисно
В деяких є, в деяких немає. Закономірності поки не знайшов.
На Баварії закономірність пояснили таким чином: на бензинових версіях дистанційний запуск двигуна є, на дизельних - немає. Проте є автономний обігрівач: ввімкнув його, та за пару хвилин сідаєш у теплий салон. P.S. Влітку це звісно ні до чого, охолодити дизельне авто дистанційно не вийде.
А фіча достатньо зручна, за хвилину-дві до виходу заводиш, сідаєш вже в теплий салон.
Тут головне питання - як про цю фічу згадувати? У мене така фіча є, я влітку пару разів заводив з телефону, щоб сісти у вже охолоджене авто. Але взимку про це згадати - поки що ніяк. Може треба, щоб на вулиці -10 стало?
А фіча достатньо зручна, за хвилину-дві до виходу заводиш, сідаєш вже в теплий салон.
Тут головне питання - як про цю фічу згадувати? У мене така фіча є, я влітку пару разів заводив з телефону, щоб сісти у вже охолоджене авто. Але взимку про це згадати - поки що ніяк. Може треба, щоб на вулиці -10 стало?
Так а що там згадувати, натис кнопку 3 рази і готово.
В деяких є, в деяких немає. Закономірності поки не знайшов.
На Баварії закономірність пояснили таким чином: на бензинових версіях дистанційний запуск двигуна є, на дизельних - немає. Проте є автономний обігрівач: ввімкнув його, та за пару хвилин сідаєш у теплий салон. P.S. Влітку це звісно ні до чого, охолодити дизельне авто дистанційно не вийде.
На бензинових також не кругом є, причому є випадки, коли на одному авто є, на наступному (випуску на 2 місяці пізніше) немає, за півроку знов є. Не розумію взагалі. Лотерея.
Так а що там згадувати, натис кнопку 3 рази і готово.
натиснути кнопку нескладно, а то згадати, що це можна зробити - складно!
Значить немає потреби, раз забуваєш
6. Keyless. Два ранки поспіль не міг закрити машину. Вчора навіть вирішив, що щось не працює, та закрив її з телефону. Сьогодні дійшло, що при закриті я хапаюся за обидва сенсори і відкриваю/закриваю її одночасно.
дивно - на тих авто що я мацав - авто закривається і декілька секунд сенсор не активний, так само коли відкрив то миттєво не закриєш бо не спрацьовує може є в налаштуваннях
А з ключа завести можна? Типу 3 рази по значку чи щось схоже.
Думаю Це в першу чергу суперечить вимогам екології. Ще років 20 тому читав, що в Німеччині можна отримати штраф за стояння без потреби з увімкненим двигуном. На практиці не помічав, щоб хтось це контролював, але зараз пробив через ChatGPT аналогічна норма є і в Австрії та Швейцарії, та навіть в Британії.
Мені здається у нас таких норм немає. А фіча достатньо зручна, за хвилину-дві до виходу заводиш, сідаєш вже в теплий салон.
хіба хтось програмує окремо під наш ринок? (ну може бмв таке і робить ) на європейських авто заборонено дистанційний запуск, крім гібридів/плагинів де опалення/охолодження працює від батарейки - тоді просто виставляєш клімат на необхідну температуру в застосунку і сідаєш в нагрітий/охолоджений салон
Не знаю, тому і питав, чи це на T-Roc працює. На Туарег не працює точно.
Згаданих вище плюшек на зразок віддаленої вентиляції не знайшов. З неприємного не знайшов як у Waze виростати українську клавіатуру. Виключно з телефону або латинка або голосовий ввід, який на щастя працює чудово.
З приколів Android Auto. Я практично не користуюся Android Assistance, бо він не підтримує українську. Грався з ним на різних мовах, але виявлялося не зручно, потім Google замінив його на Gemini і яка там мова лишилася у Асістанса навіть в налаштуваннях не подивишся. Але саме мова Асістанса використовується як системна в Android Auto, а я ніяк не міг зрозуміти, чого після читання повідомлень система щось питає "зіпсованою" німецькою (виявилося данською, яка перша з підтримуваних мов за абеткою).
ChatGPT запевнює, що Google зараз поступово додає Gemini в Android Auto і проблема з часом зникне.
6. Keyless. Два ранки поспіль не міг закрити машину. Вчора навіть вирішив, що щось не працює, та закрив її з телефону. Сьогодні дійшло, що при закриті я хапаюся за обидва сенсори і відкриваю/закриваю її одночасно.
дивно - на тих авто що я мацав - авто закривається і декілька секунд сенсор не активний, так само коли відкрив то миттєво не закриєш бо не спрацьовує може є в налаштуваннях
Коли авто закрили на відкриття сенсор не працює пару секунд, це зроблено для того щоб можна було превірити чи двері закриті.
Мені найбільше подобається сетап, коли авто саме закривається, але відкривати треба вручну (взявшись за ручку). Додати сюди складання дзеркал по закриттю і завжди ясно закрите авто чи ні. Єдине, треба перевірити чи Т-Рок не дасть закрити ключ в салоні чи багажнику. Не повинен, але все ж.
Cupra Connect на який термін була підписка з новим авто? Яка ціна продовження? P.S. На Тігуані нема провітрювання через VW Connect
два роки потім 1300 грн я платив, але я не пам'ятаю вже то на рік чи на два
на Леоні через Сеат Коннект теж нема провітрювання.
з корисного - показує місцезнаходження машини. Такий собі ЖПС-маячок
але от зараз глюк - пише мені що фари включені
а ну і да можна віддалено відкрити, інколи корисно
Місцезнаходження машини доступне в безкоштовній версії, принаймні в моєму т-рок.
Єдине, треба перевірити чи Т-Рок не дасть закрити ключ в салоні чи багажнику. Не повинен, але все ж.
Не дає, я завзято пробував кілька разів
Місцезнаходження машини доступне в безкоштовній версії, принаймні в моєму т-рок.
До речі працює воно тільки коли двигун вимкнений.
Єдине, треба перевірити чи Т-Рок не дасть закрити ключ в салоні чи багажнику. Не повинен, але все ж.
Не дає, я завзято пробував кілька разів
Коли батарейка підсяде - може. Тому краще не забувати про це)