Штатну навігацію з цього року вже не ставлять. За словами менеджера ніхто по неї не звертався з проханням додати. Waze через Android Auto/Carplay дає більше функцій.
ТС, вітаю з новим авто!
Штатною наві користувався буквально пару разів. Раз намагався виїхати з Чернівців на Львів - вів незрозуміло куди. І раз із голосовою навігацією Go Home. А так Google Maps мені зручніше.
З плюсів штатної наві - можна вивести мапу на приборку.
З плюсів штатної наві - можна вивести мапу на приборку.
Від Waze (і я думаю від Google Maps теж) на приборку виводиться напрямок руху. Мені цього достатньо, але мої перші подорожі з використанням GPS прийшли на часи, коли в якості мапи використовувалася пачка "Беломорканалу".
Машиною зараз на 90% користується дружина, часу саму посидити погратися особливо нема. Більшість "проблем" пов'язані саме з "компутером".
1. Напрямок обдуву клімату на пасажирів. Від початку при увімкненому кліматі жодних стрілок біля пасажиру не горіло. Після того як почали гратися сенсорами відтворити початковий стан не вдалося, завжди хоч одна стрілка направлена в пасажира .
2. При запуску постійно пише водію якусь лайку про компас. В незалежності від того що було налаштовано на екрані. Власне ця лайка скидає попередньо налаштований вигляд приборки. При цьому біля тахометру в районі "першої години" постійно наявні літери "Пн". Підозрюю, що це "Північ" і треба просто відкалібрувати компас, тобто поїхати десь на парковці покрутити вісімки.
3. Android Auto. Наскільки я розумію, BT та Android Auto працюють окремо. Дзвінки проходять на телефон другого пілоту, коли до AA підключений телефон першого. Взагалі дзвінки через BT проходять навіть коли "магнітола" вимкнена.
1. Напрямок обдуву клімату на пасажирів. Від початку при увімкненому кліматі жодних стрілок біля пасажиру не горіло. Після того як почали гратися сенсорами відтворити початковий стан не вдалося, завжди хоч одна стрілка направлена в пасажира .
Натиснути AUTO на панелі клімату
3. Android Auto. Наскільки я розумію, BT та Android Auto працюють окремо. Дзвінки проходять на телефон другого пілоту, коли до AA підключений телефон першого. Взагалі дзвінки через BT проходять навіть коли "магнітола" вимкнена.
Так, окремо. Крім того, аа призводить до ввімкнення бт на "голосовому" самсунг дружини. Нажаль, ніяк нема часу та натхнення розібратися, як переключити на інший телефон.
Так, окремо. Крім того, аа призводить до ввімкнення бт на "голосовому" самсунг дружини. Нажаль, ніяк нема часу та натхнення розібратися, як переключити на інший телефон.
Підозрюю, що може змінити у ситуацію реєстрація дружини як другого водія, але це треба робити у дилера. Але я не певний, ще це буде зручно, бо постійно доведеться вводити PIN водія.