Я сумнівів не маю. Якщо GPS не працює, то він однаково не працює і для смартфона, і для штатної навігації. Камрад, мабуть, просто не користується функціями, які зав'язані на GPS, тому в нього все гаразд.
Штатна навігація також працює? Щось не дуже вірю.
у мене немає штатної
але час/асистенти та все інше не збоїть, якщо не підключати телефон то взагалі можна не дізнатись що в зоні РЕБ знаходишся
а де саме нема української мови? у мене є і клавіатура, і повідомлення читає українською але голосовим керуванням я не користуюсь, тому хз що там
Голосове керування, насамперед написання відповіді на повідомлення, українська клавіатура в Waze, але там як раз нормально працює голосовий ввід .
а де саме нема української мови? у мене є і клавіатура, і повідомлення читає українською але голосовим керуванням я не користуюсь, тому хз що там
Голосове керування, насамперед написання відповіді на повідомлення, українська клавіатура в Waze, але там як раз нормально працює голосовий ввід .
ітак... у мене пропала українська клавіатура в андроїд авто що ти наробив?
мабуть десь оновилось АА у мене до речі також цікава ситуація - у дружини укр працює без проблем а у мене тільки англ - обидва самсунги, правда у дружини S серія у мене A
...
мабуть десь оновилось АА у мене до речі також цікава ситуація - у дружини укр працює без проблем а у мене тільки англ - обидва самсунги, правда у дружини S серія у мене A
дивні справи ...я, в себе на АА, української ніколи ще не бачив, лише англ та кац-ка
...
дивні справи ...я, в себе на АА, української ніколи ще не бачив, лише англ та кац-ка
передивлюсь бо кацапську видаляв...
у мене до речі також цікава ситуація - у дружини укр працює без проблем а у мене тільки англ - обидва самсунги, правда у дружини S серія у мене A
Досить сумнівно. Українська працює в Google Assistant (GA), бо там за неї працює Gemini, а от в AA Google поки що використовує тільки можливості самого Google Assistant, який українського голосового вводу не знає . Google в травні цього року оголосив, що буде додавати ШІ в AA, але наскільки я розумію це все ще в межах обмеженого бета-тесту. При цьому в GA, щоб добратися до того, яку мова він буде юзати для AA у тебе стоїть треба покопирсатися, бо він в налаштуваннях мови показує мову Gemini. Треба спочатку вимкнути використання Gemini в GA, потім можна побачити/змінити його мову.
В п'ятницю кілька хвилин я спілкувався з Gemini на тему української мови в Google, так як запобігти видачі відповідей російською, воно чудово розуміло проблему, але більшість порад були абсолютно не робочі. В процесі цього на чисто вже технічне питання, задане англо-українським суржом, воно відповіло російською. Чудово зрозуміло моє обурення, бо виглядало це як навмисне знущання. Дарма, я не зберіг чат, бо зараз бачу воно його ще й видалило з історії нашого спілкування.
Лишилася тільки його відповідь на мою погрозу заблокувати Google в моєму корпоративному середовищі.
Щодо блокування Google: якщо ви розглядаєте альтернативи без російського впливу, у 2025 році багато хто переходить на DuckDuckGo або Brave Search. Вони набагато краще поважають мовні налаштування і не так сильно прив'язуються до "регіональних IP-кластерів", як це робить Google. Ще раз перепрошую за попередню відповідь. Ваша реакція абсолютно справедлива.