Згоден, якщо зовні не подобається, то розглядати не варто. У мене про цього залишилось враження дуже дорослого авто, майже без компромісів. Класна підвіска, яка працює навіть з 19 дисками (привіт ВАГу ), гарні двигуни-коробки. 80к пробіг взагалі без зауважень, ТО і все.
Наче їхній 2.0 бенз атмо не такий вже і безпроблемний.
Згоден, якщо зовні не подобається, то розглядати не варто. У мене про цього залишилось враження дуже дорослого авто, майже без компромісів. Класна підвіска, яка працює навіть з 19 дисками (привіт ВАГу ), гарні двигуни-коробки. 80к пробіг взагалі без зауважень, ТО і все.
атмо - ні категорично, у тусана є гібрид (ну може крім скайектів але теж мабуть навряд)
та мабуть ні, вчора подивився там з найлайтовішими опціями іде вже 2,2+, але з прикольного можна за 200к індивідуальний колір замовити скоріш за все наймаксимальніша планка буде 1,9млн це вже після "та трішки додам" і "ще трішки додам"
А може Міні Кантрімен?
Не вникав, у мене був 2.0 дизель на повному приводі. Шикарний варіант, економічний, запас ходу 1000 км легко і потужності вистачало завжди. Більше на цьому авто не хотілось.
та мабуть ні, вчора подивився там з найлайтовішими опціями іде вже 2,2+, але з прикольного можна за 200к індивідуальний колір замовити скоріш за все наймаксимальніша планка буде 1,9млн це вже після "та трішки додам" і "ще трішки додам"
ну це так, якщо звісно дивитись типу шось аля перший рівень преміум і мінімальнийг гібрид - ауді/вольво ну ще може х1 (але там якісь конські ціни а за майлгібрид ваще) буде, вони всі плюс-мінус в одній ціновій йдуть
якщо вже в середньому ціновому сегменті - на жаль, тільки стелантіси більш-менш напаковані + мінімальний гібрид пропонують, або от корейці.
ну це так, якщо звісно дивитись типу шось аля перший рівень преміум і мінімальнийг гібрид - ауді/вольво ну ще може х1 (але там якісь конські ціни а за майлгібрид ваще) буде, вони всі плюс-мінус в одній ціновій йдуть
якщо вже в середньому ціновому сегменті - на жаль, тільки стелантіси більш-менш напаковані + мінімальний гібрид пропонують, або от корейці.
я можу помилятись бо ще все на стадії роздумів і вживу ще мало що передивлявся але х1 вже в 1,9-2 здається не таким порожнім як ауді вольво точно за 1,9 мене влаштовує по комплектації (якщо не порізали щось за останні роки ну і треба передивитись може у мене враження за ці роки змінились) там тільки асистентів всіх не буде, якими я якщо чесно вже награвся і для мене з опцій потрібно тільки - адаптивний круїз (але дуже бажано з автогальмуванням та розпізнаванням пішоходів), задня камера та "сліпі зони", тканина в салоні, відсутність електробагажника для мене ок, третя зона клімата мені не потрібні, з підігрівами складніше, підігрів керма дуже хочеться, сидінь обов’язково, вентиляція - ні
якщо ж точно дивитись гібрид то тут від хонда/тойота нікуди не дінешся особливо (ніссан точно ні бо той самий 1,5 не хочу як і 1,2/1,6 стелантіса з їх кпп)
Не вникав, у мене був 2.0 дизель на повному приводі. Шикарний варіант, економічний, запас ходу 1000 км легко і потужності вистачало завжди. Більше на цьому авто не хотілось.
Якщо не помиляюсь, таких вже не має двигунів в лінійці. Та й дизель далеко не всім потрібен і підходить.
Я б дивився на 1.6 гібрид з нових. Виглядає як найбільш адекватний варіант.