От сижу зараз у машині й дивлюсь на чергове "жізнь - боль". Людина купила авто й елементарно не вміє паркуватися. 20 хвилин, бляха. Мимоволі виникає питання - нахіба тобі машина, якщо ти сам(а) відчуваєш, що їздун з тебе ніякий. От сенс витрачати кошти, на які можна 10+ років їздити на таксі й не паритися. Є серед нас такі?
В мене дружина і через 20 років іноді таке видає... Місяць такому видала ржаку. Приїхали і вона ругається хто це так нагло машину кинув біля дому... А я їй і кажу - в дії номери подивись ЦЕ ТВОЯ МАШИНА
Можна навчитися, як правило на першому авто так у майже всіх
всі там були колись...
От сенс витрачати кошти, на які можна 10+ років їздити на таксі й не паритися.
Энгри,don't be so angry
От сенс витрачати кошти, на які можна 10+ років їздити на таксі й не паритися. Є серед нас такі?
Зара попробуй ще теє таксі вчасно визвати
Важко було...да Но я не розгубився і пішов працювати на СТО. Приймав автівки клієнтські та переганяв їх у бокси для обслуговування. Різне було. Рекорд-зірваний бампер у Волги з автовозу щойно зняту. І норм, я щєтаю навчився.
Авто з опцією паркінгасістент маст хев. )) Маю таке. Користувався один раз. Нема сенсу - власноруч паркуюсь швидше.
Є серед нас такі?
так, всі такі були ти в тому числі
Є серед нас такі?
так, всі такі були ти в тому числі
в принципі, у людей різна здатність до просторового орієнтування. Це ключове в паркуванні. А у жінок в середньому з цим гірше, ніж у чоловиків.
най паркується як вміє. це краще, ніж пошкодити авто. або парочку. навчиться і буде швидше. терпіння то вже сильна чеснота.
стосовно таксі - у мене дружина настільки не любить/боїться їздити з таксистами, що навіть я з нею можу їхати громадським з якоїсь пʼянки. але то вже якось давно було. дорослішаємо.
От сижу зараз у машині й дивлюсь на чергове "жізнь - боль". Людина купила авто й елементарно не вміє паркуватися. 20 хвилин, бляха. Мимоволі виникає питання - нахіба тобі машина, якщо ти сам(а) відчуваєш, що їздун з тебе ніякий. От сенс витрачати кошти, на які можна 10+ років їздити на таксі й не паритися. Є серед нас такі?
Так вийшов би і допоміг!
В подземном паркинге у одного дедушки плохо получалось парковаться и он постоянно ставил машину частично на соседнее место. Охранник по-возможности ему помогал правильно заехать на свое. Однажды все в очередной раз повторилось и когда охранник обратил внимание деда, что снова его машина занимает четверть соседнего места и предложил помочь переставить авто, дед ответил: - Спасибо, не нужно. Я уже купил это (соседнее) место.
Так вийшов би і допоміг!
Не повіриш. Саме це і зробив.
Щоб навчитись паркуватись, треба... паркуватись. А для цього потрібне авто. Який нежданчик, правда? Не всі народжуються з кермом в руках, більшість набирає досвіду протягом життя
Авто з опцією паркінгасістент маст хев. )) Маю таке. Користувався один раз. Нема сенсу - власноруч паркуюсь швидше.
От до речі. Зараз маю авто зі всіма ассістами і камерами по колу. Але реально паркуватися легше по дзеркалам. Але скажу чесно, в мене права 20 років але я все рівно часто туплю при паркуванні. Може, звісно, я до себе упереджена.
Так вийшов би і допоміг!
Не повіриш. Саме це і зробив.
даремно як людина навчиться, якщо не буде цього робити раз за разом?
От до речі. Зараз маю авто зі всіма ассістами і камерами по колу. Але реально паркуватися легше по дзеркалам. Але скажу чесно, в мене права 20 років але я все рівно часто туплю при паркуванні. Може, звісно, я до себе упереджена.
я так на ХС90 паркувався коли дали покататися. Параноїдальна тачка . Бур'янину високу побачила за метр і вже панікує. Все показує, але мимоволі дивишся в дзеркало. Треба звикати до всіх цих штучок, хоч життя за кермом вони сильно полегшують.
Паркуватись звичайно треба тренуватись , але всьому іншому теж . Периодично , коли їду на роботу , спостерігаю як в роках іде тупо по розмітьці правою стороною . Їй бібікають , але ця дама в позі вилупившись прямо вперед і все їй пофігу . Ну , а по темі парковки , то периодично спостерігваю як чоловік , виходить заїзжає та виїзжає