Іноді з'являються помилки і хотілось-би для розуміння мати можливість глянути/скинути. Щось типу простенького а-ля ЕЛМок для MB ML350/R350 2005-2008 років
їх на промі повно. Можна запитати у продавця чи буде читати мерседес, як правило, вони знають.
їх на промі повно. Можна запитати у продавця чи буде читати мерседес, як правило, вони знають.
Запитав звісно. Але ніколи не треба були ( ну авто набагато простіші, або не ламається взагалі. Тому думка спільноти, особливо маючих досвід з МВ - цікава.
А софт там свій, чи треба ще шукати софт для дроїда?
я тобі в приватні скинув контакт де брав то там і запитай і там буде дешевше, в мене в ньому вибираєш своє авто і воно само зчитує помилки , воно ще щось більше вміє але я в цьому не розуміюся
а для рекстона що порекомендуєте? Мій не зміг прочитати, хоча він версії 1.5 (з синьою кнопкою увімкнення)
а для рекстона що порекомендуєте? Мій не зміг прочитати, хоча він версії 1.5 (з синьою кнопкою увімкнення)
Тут пока "профессінали" з порадами не приходили.
Я поки знайшов гуглом одну контору по діагностам біля метро Т.Шевченка. Завтра поїду щупати залізяки. Можливо навіть міні ланча візьму.
Софт есть в инете не для каждой машины на жаль((
Софт есть в инете не для каждой машины на жаль((
Ну мені пропонують разом з софтом котрий
Щось типу простенького а-ля ЕЛМок для MB ML350/R350 2005-2008 років