Іноді з'являються помилки і хотілось-би для розуміння мати можливість глянути/скинути. Щось типу простенького а-ля ЕЛМок для MB ML350/R350 2005-2008 років
їх на промі повно. Можна запитати у продавця чи буде читати мерседес, як правило, вони знають.
їх на промі повно. Можна запитати у продавця чи буде читати мерседес, як правило, вони знають.
Запитав звісно. Але ніколи не треба були ( ну авто набагато простіші, або не ламається взагалі. Тому думка спільноти, особливо маючих досвід з МВ - цікава.
А софт там свій, чи треба ще шукати софт для дроїда?
я тобі в приватні скинув контакт де брав то там і запитай і там буде дешевше, в мене в ньому вибираєш своє авто і воно само зчитує помилки , воно ще щось більше вміє але я в цьому не розуміюся
а для рекстона що порекомендуєте? Мій не зміг прочитати, хоча він версії 1.5 (з синьою кнопкою увімкнення)
а для рекстона що порекомендуєте? Мій не зміг прочитати, хоча він версії 1.5 (з синьою кнопкою увімкнення)
Тут пока "профессінали" з порадами не приходили.
Я поки знайшов гуглом одну контору по діагностам біля метро Т.Шевченка. Завтра поїду щупати залізяки. Можливо навіть міні ланча візьму.
Софт есть в инете не для каждой машины на жаль((
Софт есть в инете не для каждой машины на жаль((
Ну мені пропонують разом з софтом котрий
Щось типу простенького а-ля ЕЛМок для MB ML350/R350 2005-2008 років
О! а ну подивлюсь. Просто там де я поїду є від свистка за 210 гривень до комплексів за 200к+ гривень
А шо саме читав? Там давку в магістралях, роботу катушок в мс показує? Чи просто помилки? Бо вже хотелка виросла до половити пару плаваючих глюків.
ООПССС!
Ой! Ошибка 404. Запрашиваемая информация не существует, перемещена или удалена.
Просто там де я поїду є від свистка за 210 гривень до комплексів за 200к+ гривень А шо саме читав? Там давку в магістралях, роботу катушок в мс показує? Чи просто помилки? Бо вже хотелка виросла до половити пару плаваючих глюків. ООПССС!
вот и попробуй. подробностей уже не помню тк давно это было. цена вопроса мизерная. на 4пда зарегаться надо. потом на форум шуруй. и все найдешь.
Теж такий. Купував на Алі за 9 доларів. Чудово читає ваги
на 4пда зарегаться надо. потом на форум шуруй. и все найдешь.
Я там давно был зареган. Нет там рабочих версий. Не логинятся
Поставвил пока для 327го Incardoc. Мухтара взял на пощупать. Ну как минимум короткий тест не хуже ланча делает. Подписка на софт входит в стоимость, отчеты и т.п. Оказывается у меня в зеркалах есть подсветка наружная, только не работает Пишет надо лампочки поменять