Купили диван, замовили тканину вище класом. Чекали 4 тижні Привезли доставку, не було світла, все занесли в кімнату і поїхали. Увімкнули світло, побачили пошкодження тканини з горошину, на видному місці. Клійонка не пошкоджена, скоріш за все на фабриці. Телефоную продавцю, спершу мороз, не знаю що робити і все таке, на наступний день каже привозьте, повернемо кошти. Звісно, розрахунок на те, що я не буду його везти назад (то коштувало 800 грн, думаю, якщо сам буду везти, то прайс буде близькл 1500) Хазяйка і продавщиця старі торгашки, совкових часів, які нічого не бояться. Чек є Як бути в даній ситуації?
Ми не забрали, коли доставка привезла "такий самий, але з незначними дефектами". Передоплату потім забрали майже без скандалу. Остання пропонована знижка була 30% - відмовились. Теща захотіла замовити на ринку (думала війде дешевше...)
нажаль майже нічого. Зовнішня плівка знята. товар розпакований. довести що то брак а не ваші якісь дії неможливо. думаю даремно звозите туди-сюди
Купляв нещодавно в Б52. На другий день знайшли дірку. Забрали за кошт продавця, гроші повернули. Замовили другий в тому ж магазині, але в іншого продавця. Дивани за 26 та 28 к. А ви почом брали?