Ми плануємо розвинути та масштабувати одну з технічних задумок . Під цю справу створюємо «мікро R&D лабу» на три людини: два програмісти + майстер-ломайстер.
У зв’язку з чим край потрібні адекватні, притомні, зацікавлені фахівці, які зможуть пройти перевірку ВБ: - два програмісти, які шарять в ШІ або спроможні це опанувати у стислі строки; - один майстер, шарящий у механіку, електрику та бажано в електроніку, спроможний паяти, крутити, збирати механізми з електронікою та сервоприводами.
Якщо людина вже служить, можемо перевести до нас (є певні обмеження, але це все в індивідуальному порядку з’ясовується). Якщо людина цивільна, то можемо або мобілізувати до себе, або взяти на контракт (зараз це, по суті, одне й те саме).
Умови максимально комфортні: - дружній згуртований колектив; - адекватне, максимально притомне командування без затягів та носорогівщини; - робота у Харкові, фактично як в офісі будь-якої середньостатистичної IT-компанії (включно з кавоварками, мікрохвильовками та снеками); - безпекові ризики – мінімальні; - вірогідність опинитись на штурмі у посадці – ВІДСУТНЯ ВЗАГАЛІ, навіть після реалізації згаданого проекту (бо у нас однозначно буде чим займатись далі!); - реальна ЗП +/- 70К.
З мінусів: - достатньо напружений графік роботи; - для нині цивільних – необхідність пройти БЗВП строком 55 днів десь на засекреченому полігоні у лісах неосяжної Неньки.
Стисле резюме. Всі тут дорослі, тому кажу відверто, як є - реальний крутий шанс вбити одразу двох: 1. Долучитись до реально корисної справи, яка в подальшому буде зберігати життя тисяч українських воїнів на передовій, у ближній прифронтовій зоні та безпосередньо сприятиме наближенню перемоги. 2. Отримати максимально надійну «броню» від «бусифікації» і рандомного розподілення у рандомні підрозділи до рандомних командирів.
Шановне панство!
Користуючись нагодую нагадую, що кодерів та майстра ми досі не знайшли.
Але окрім цього ми в цілому шукаємо людей у свою майстерню у зв’язку із розширенням штату. Потрібні люди, які шарять у схемотехніку та електроніку взагалі, хто вміє паяти. Цільова аудиторія – ті, хто в цивільному житті працював у майстернях з ремонту телефонів/планшетів/ноутбуків тощо, майстрував/конструював щось своє.
Умови такі ж, як і раніше: - Комфортна, безпечна та затишна локація у Харкові; - Дружній, вмотивований колектив однодумців; - Відсутність тупої статутщини, затягів та носорогівщини; - ЗП 70К грн/місяць; - Гарантія зайнятості за спеціальністю.
Вимоги теж, як і раніше: - Відповідальне ставлення до обов’язків; - Бути готовим пройти БЗВП десь на засекреченому полігоні у густих хащах неосяжної Батьківщини; - Не перебувати на службі у ДПСУ, ДССТ, НПУ. Тільки для ЗСУ та НГУ, бо з інших структур переводів НЕ БУВАЄ!
Варіантів опинитись десь на фронті НЕ існує! Оце прямо гарантія 146%! Якщо у когось є якісь сумніви чи питання, готовий відповісти особисто!
Мені в роту потрібні оператори на засоби радіорозвідки, аналітики, фахівці з ремонту електроніки (у т.ч. числі мікроелектроніки) – для цих посад базування у Харкові, робота теж у Харкові, у капітальному захищеному підвалі. Також потрібні водії, монтажники (для встановлення LTE-обладнання на вежах) та мисливці – для цих посад базування у Харкові, робота виїзна для обслуговування та монтажу/демонтажу обладнання на вежах на відстані 15-20 км від ЛБЗ (але тут ризики теж мінімальні, бо плануємо та організовуємо все так, щоб максимально убезпечити людей. Власне нікого не відправляє туди, де я сам особисто не був). Окрім того, не безпосередньо до мене, але в батальйон де я служу потрібні також ITішники (мова програмування думаю не принципова, навчать/перевчать за потреби), системні адміністратори, аналітики на радіоперехоплення, фахівці з мікроелектроніки (пайка, ремонт, розробка, зборка плат тощо). На всі посади за потреби навчимо самі, головне бажання та ентузіазм! Командування батальйону максимально адекватне та орієнтоване на результат. Комбат – це власне мій попередній ротний, до якого я сам перевівся з іншого підрозділу. Колектив адекватний та згуртований. Командування без затягів, статутщини та тупої носорогівщини! По суті, робота мало чим відрізняється від середньостатистичного офісу IT-компанії. Можемо або прийняти на контрактну службу, або добровільно мобілізувати до себе. Але якщо вже забрали у ТЦК, то далі тільки відповідно до розроділу Головного штабу, бо у нас квоти на примусову мобілізацію немає, тільки рекрутинг. Повністю супроводжуємо на всіх етап від ВЛК та оформлення документів до проходження БЗВП та адаптації у підрозділі. Ніяких шансів, що десь «по дорозі» когось заберуть в інший підрозділ немає. Тобто людина, яка прийшла до нас 100% буде служити у нас! Посади не тимчасові, підрозділ стало розвивається та масштабується останні два роки, і в планах подальше поступове масштабування! Тобто це не буде, так що закінчили проект, і перевели в піхоту. Бо всі свої проекти ми потім самі ж підтримуємо та масштабуємо, тому роботи буде вистачати завжди! По суті, це такий собі варіант альтернативної військової служби. Особливо зараз, коли планують скоротити ліміти на бронювання та інші обмеження. Ми напряму підпорядковані на Сили безпілотних систем, тому ні в яких піхотних загальновійськових операціях участі ми не беремо, і брати не будемо! Якщо у людини є/буде бажання залучатись до виїздів у прифронтові райони, можемо залучити, якщо такого бажання не буде, то можна весь час бути у Харкові.