Хочу неквапливо підібрати комплект літа в 21-му розмірі. Перед 265/40, зад 295/35. Спорт не потрібен, спокійна трасова експлуатація. До цього в такому розмірі відкатав p-zero і latitude sport 3. Ні те, ні інше приємних спогадів не залишило. На іншому авто eagle asymmetric 3 в 20-му розмірі дуже сподобався. Hankook s1evo2 теж. На які моделі варто звернути увагу? В пріоритеті зчеплення, тиша, паливна економічність.
Є дуже позитивний досвід якраз з s1evo2 і GY Asymetric 5. Michelin Pilot Sport точно ні, SportContact також - зачеп шикарний, але шумні. Але з мінусів, s1evo2 дуже швидко стирається. Наче вже нова є, evo3, не знаю як вона.
Є дуже позитивний досвід якраз з s1evo2 і GY Asymetric 5. Michelin Pilot Sport точно ні, SportContact також - зачеп шикарний, але шумні.
Теж планую брати гуму на літо, і пріоритети схожі - тиша та комфорт (паливна економічність не принципово, але хай буде). Придивлявся до Michelin PS4 SUV... Головний недолік, на вашу думку - шум? Чи є ще щось?
Є дуже позитивний досвід якраз з s1evo2 і GY Asymetric 5. Michelin Pilot Sport точно ні, SportContact також - зачеп шикарний, але шумні.
Теж планую брати гуму на літо, і пріоритети схожі - тиша та комфорт (паливна економічність не принципово, але хай буде). Придивлявся до Michelin PS4 SUV... Головний недолік, на вашу думку - шум? Чи є ще щось?
Pilot Sport оптимізована на зачеп і керованість. Тиша і комфорт це взагалі не про неї, як і паливна економічність.
Pilot Sport оптимізована на зачеп і керованість. Тиша і комфорт це взагалі не про неї, як і паливна економічність.
Ok, дякую за відгук.
У мене був на Турі PS 4 SUV. По комфорту суб'єктивно якогось негативу після перевзування не пам'ятаю. Шум - так, трохи більший, ніж на зимовому Контіку, але принаймні не здавався надто гучним. А от літній Контік (Premium Contact) вже на X5 - от тут звук від гуми на швидкості прямо дуже помітний. Навіть чудова шумка повністю не рятує. Хочу поміняти на щось тихіше. Згоден на певний компроміс по зачіпу / керованості.
Подивився відгуки по GY Asymetric 6, дійсно, дуже часто згадують тишу та м'якість.
Значить зимова також була шумною. Різниця між зимовим Pilot Alpin 5 і літнім PS4 по шуму величезна. Але ж PS4 не за комфорт купують