Продається комплектом. Чорний - точно працював, білий в додачу (наче теж був робочий). Нема акумів та шнурів живлення. 99% що в обох "демонтовані" піщалки
В білому 100% є якийсь невідключаємий енергомонітор, який його вирубає через якийсь час роботи від батареї.
Відрадний (цілодобово) або 8:30 Теремки-2 На НП не понесу.
а який зараз у них сенс? чому воно буде дорожчати?)))) смішно))) це повністю утілітарна річ. для компьютерів. і усе. у любой фірми такого добра мешками))))) Це ДБЖ лінейно-інтерактивні. Даний девайс не є вирішенням проблеми блекауту. він дає апроксимовану синусоїду. ето компьютерному блоку живлення пофік на це, а високотехнологічна побутова техніка (телевізори, котли тощо) якщо і буде працювати від нього то з проблемами. це ризик. холодільник він не стартане. плюс не буде працювати більше запрограмованого часу, тобто відключиться через 5-10 хвилин при роботі від батареї. таке собі придбання.
Буде дорожчати
а який зараз у них сенс?
Например можно в качестве бюджетного инвертора в машину у кого розетки нет. Я так юзал ранее более древнюю APC-шку с ампутированным Green Mode
Буде дорожчати
а який зараз у них сенс? чому воно буде дорожчати?)))) смішно))) це повністю утілітарна річ. для компьютерів. і усе. у любой фірми такого добра мешками))))) Це ДБЖ лінейно-інтерактивні. Даний девайс не є вирішенням проблеми блекауту. він дає апроксимовану синусоїду. ето компьютерному блоку живлення пофік на це, а високотехнологічна побутова техніка (телевізори, котли тощо) якщо і буде працювати від нього то з проблемами. це ризик. холодільник він не стартане. плюс не буде працювати більше запрограмованого часу, тобто відключиться через 5-10 хвилин при роботі від батареї. таке собі придбання.
та хз. Не так давно була тема, там розбирали аналогічні, як пиріжки ще й дорожче. Наче та тема не вспливає вже, я виклав свої дешевше, аби б забрали. Від чорного я дивився телек, наприклад або вмикав лампу. Може комусь і знадобиться. Але це все збочення.