Абсолютно згоден. Та ще додам що всі готові платити, а не боротися проти хабарів. Деяка частина навіть не вірить що авто може бути справним - мабуть тому що не можуть своєму дати раду.
не вірю що в старому мерсі піддон не запотівший В мене потіє і навіть підкапує інколи, пробував два рази змінити сальнік(раз після капіталки двигуна другий раз тисяч через 10км нічого не змінилося, і так вже 120тисяч. Така мілкотня не впливає ні на що от я і забив. Полізу туди коли щеплення підійде і маховик двухмасовий.
А чому ти вирішив що якщо в тебе не відполірували ( або не приговорили колінвал до заміни) при капіталці і через це в тебе тече мастило така сама проблема обов'язково в інших? Заміна сальників не допоможе В мене на обох піддони чисті і не миті явно кілька років. На R-ці зовсім трохи потіє сальник на раздатці, але крапель не збирається. 275к чесного пробігу - що не так? Не варто вважати що якщо в Вас якісь несправності, то вони так само є в інших.
В мене окрім запланованих на наступне ТО заміни гальмівних дисків в авто зараз чотири неспраності. Треба замінити трапецію щіток (пасажирський живе своїм життям), замінити моторчик люка, замінити запобіжник прикурювача. Там де обслуговуюсь нема кому, вони арматуркой зараз не займаються. Ну і одна несправність, дісно треба щоб хтось подивився. Правий габарит не працює, але там щось дивне. Бо коли вмикати парковочний режим, то він працює, а коли габарит, то ні. Треба сканером повним поковиряти ,бо в мене базово тільки скидання пробігу мастила та коректировка положення керма в програмі є (інше треба докупати або апдейтити на ПРО версію софта).
Якийсь дитячий пробіг Тут на приборці вже 460 але думаю пару сотень тисяч зкручено
Якийсь дитячий пробіг Тут на приборці вже 460 але думаю пару сотень тисяч зкручено
Дехто каже що це він тільки обкатку пройшов. В мене обидва мерси 2005 та 2007 роки відповідно 270 та 250к пробігу при покупці. Авто не пригнані, салонні - тому вся історія +/- б'ється. Обидва з півдня, тому не ржаві по низу абсолютно. Були незначні дтп, але поверхневі, тому ні на що не вплинули. Тому і критичних проблем немає.
В мене обидва мерси 2005 та 2007 роки відповідно 270 та 250к пробігу при покупці
В моєму Пижі 2000 року ще і 240 тисяч немає, і каталізатор працює До речі, і всього іншого геморного теж немає
В мене обидва мерси 2005 та 2007 роки відповідно 270 та 250к пробігу при покупці
В моєму Пижі 2000 року ще і 240 тисяч немає, і каталізатор працює До речі, і всього іншого геморного теж немає
Ну як бачиш багато кого це дивує Мене ні. Все залежить від своечасного якісного обслуговування. Ти-ж мабуть Ельф заливаєш, а не Бізол
Навпаки дивився нещодавно В-шку дружині. Хоч і буде скоріш за все електро, але бензинову тех глянув. Пробіг біля 100к. Машина в непоганому стані, а мотор просто в хлам ковбасить. 3хх помилки в повному асортименті. Чувак мастило міняв раз в 25к як виявляється. ВСЕ - мотора там нема
Обидва з півдня
Південь різний буває. Дивились авто в Одесі, свіже, та просто жах, наче в морі стояло, хоча може так воно і було. Окрема історія про одеського баригу... Для себе вирішив, що більше авто саме з Одеси розглядати не буду.
Обидва з півдня
Південь різний буває. Дивились авто в Одесі, свіже, та просто жах, наче в морі стояло, хоча може так воно і було. Окрема історія про одеського баригу... Для себе вирішив, що більше авто саме з Одеси розглядати не буду.
МЛку як раз з Одеси і брав В бариги чи ні - ХЗ, але чувак в Умань їхав ( ми там домомвились зустрітися щоб час зекономити) не з самої Одеси, а десь з району. По правді я не дивуюсь що свіжіші авто гниють швидко. Метал тонше став після 12-14 років. Тому не дивно. До речі R-ка до купівлі майже два роки стояла і схоже що одну зиму жопою в сугробі, або ще щось. Машина вся майже в ідеали, а задній стабілізатор наче в солі валявся. Він точно рідний, бо болти такі самі намертво іржаві. А все чисте. То не проблема, Стаб в зборі 600грн Перша реєстрація в Криму була до речі.
Це як кому повезе я вважаю. Я оверзадоволений машинами. Менший теж вже міняти МЛку на щось інше не уявляє. Навіть пристосувався їздити на службу так щоб вписуватись до 10 літрів. Розмовляв з чуваком - теж заїхав по діагност на приблизно тих років бмв. Теж сказав що якщо обслуговувати вчасно і не лити всяке гуано - досить доступна по грошах. А як дочекатись до поломки - тоді ой. Але я просто не люблю бмв - не подобаються.
Тому повернусь до теми. Якщо машина справна - вона пройде ТО. А на варіати з мастила накапати на барабани стенду... Викликається прокуратура, машина пломбується, на независиму експертизу в інститут веземо... Повір - зараз тобі той техосмотр привезуть до інституту з вибеченями раніше чем туди доїде машина. На всі розводи я завжди казав - пишіть протокол, будемо розбиратися у встановленому порядку. 99.9% все одразу само ремонтувалося секунд за 10