autoua
Autoua.netФорумКурилка

понеслась - обов'язковий техогляд для всіх авто (7/7)

WSX
СуперСтар **
26 лет за рулем, Ирпень
С нами с 15.07.2003

Re: понеслась - обов'язковий техогляд для всіх авто [Re: kkk_GAZ240]
      4 декабря 2025 в 12:43 Гілками

kkk_GAZ240 04.12.2025 12:17 пишет:

WSX 04.12.2025 11:38 пишет:

kkk_GAZ240 04.12.2025 10:22 пишет:

В ответ на:

...

Абсолютно згоден.
Та ще додам що всі готові платити, а не боротися проти хабарів.
Деяка частина навіть не вірить що авто може бути справним - мабуть тому що не можуть своєму дати раду.

не вірю що в старому мерсі піддон не запотівший
В мене потіє і навіть підкапує інколи, пробував два рази змінити сальнік(раз після капіталки двигуна другий раз тисяч через 10км нічого не змінилося, і так вже 120тисяч. Така мілкотня не впливає ні на що от я і забив. Полізу туди коли щеплення підійде і маховик двухмасовий.

А чому ти вирішив що якщо в тебе не відполірували ( або не приговорили колінвал до заміни) при капіталці і через це в тебе тече мастило така сама проблема обов'язково в інших? Заміна сальників не допоможе
В мене на обох піддони чисті і не миті явно кілька років. На R-ці зовсім трохи потіє сальник на раздатці, але крапель не збирається. 275к чесного пробігу - що не так?
Не варто вважати що якщо в Вас якісь несправності, то вони так само є в інших.

В мене окрім запланованих на наступне ТО заміни гальмівних дисків в авто зараз чотири неспраності.
Треба замінити трапецію щіток (пасажирський живе своїм життям), замінити моторчик люка, замінити запобіжник прикурювача. Там де обслуговуюсь нема кому, вони арматуркой зараз не займаються.
Ну і одна несправність, дісно треба щоб хтось подивився. Правий габарит не працює, але там щось дивне. Бо коли вмикати парковочний режим, то він працює, а коли габарит, то ні. Треба сканером повним поковиряти ,бо в мене базово тільки скидання пробігу мастила та коректировка положення керма в програмі є (інше треба докупати або апдейтити на ПРО версію софта).

Якийсь дитячий пробіг Тут на приборці вже 460 але думаю пару сотень тисяч зкручено

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Шкодоволгный Вазотавр *
54 года (33 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

Re: понеслась - обов'язковий техогляд для всіх авто [Re: WSX]
      4 декабря 2025 в 13:16 Гілками

WSX 04.12.2025 12:43 пишет:

Якийсь дитячий пробіг Тут на приборці вже 460 але думаю пару сотень тисяч зкручено

Дехто каже що це він тільки обкатку пройшов. В мене обидва мерси 2005 та 2007 роки відповідно 270 та 250к пробігу при покупці. Авто не пригнані, салонні - тому вся історія +/- б'ється.
Обидва з півдня, тому не ржаві по низу абсолютно. Були незначні дтп, але поверхневі, тому ні на що не вплинули.
Тому і критичних проблем немає.

Достоевский *
59 лет (22 года за рулем), Киев
С нами с 18.12.2008

Re: понеслась - обов'язковий техогляд для всіх авто [Re: DimonDSV]
      4 декабря 2025 в 13:59 Гілками

В ответ на:

В мене обидва мерси 2005 та 2007 роки відповідно 270 та 250к пробігу при покупці

В моєму Пижі 2000 року ще і 240 тисяч немає, і каталізатор працює До речі, і всього іншого геморного теж немає

Шкодоволгный Вазотавр *
С нами с 06.07.2001

Re: понеслась - обов'язковий техогляд для всіх авто [Re: Gavik]
      4 декабря 2025 в 14:28 Гілками

Gavik 04.12.2025 13:59 пишет:

В ответ на:

В мене обидва мерси 2005 та 2007 роки відповідно 270 та 250к пробігу при покупці

В моєму Пижі 2000 року ще і 240 тисяч немає, і каталізатор працює До речі, і всього іншого геморного теж немає

Ну як бачиш багато кого це дивує Мене ні. Все залежить від своечасного якісного обслуговування. Ти-ж мабуть Ельф заливаєш, а не Бізол

Навпаки дивився нещодавно В-шку дружині. Хоч і буде скоріш за все електро, але бензинову тех глянув. Пробіг біля 100к. Машина в непоганому стані, а мотор просто в хлам ковбасить. 3хх помилки в повному асортименті. Чувак мастило міняв раз в 25к як виявляється. ВСЕ - мотора там нема

YSK
V.I.P **
46 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 14.05.2007

Re: понеслась - обов'язковий техогляд для всіх авто [Re: kkk_GAZ240]
      4 декабря 2025 в 15:15 Гілками

kkk_GAZ240 04.12.2025 13:16 пишет:

Обидва з півдня

Південь різний буває. Дивились авто в Одесі, свіже, та просто жах, наче в морі стояло, хоча може так воно і було. Окрема історія про одеського баригу... Для себе вирішив, що більше авто саме з Одеси розглядати не буду.

Шкодоволгный Вазотавр *
С нами с 06.07.2001

Re: понеслась - обов'язковий техогляд для всіх авто [Re: YSK]
      4 декабря 2025 в 17:09 Гілками

YSK 04.12.2025 15:15 пишет:

kkk_GAZ240 04.12.2025 13:16 пишет:

Обидва з півдня

Південь різний буває. Дивились авто в Одесі, свіже, та просто жах, наче в морі стояло, хоча може так воно і було. Окрема історія про одеського баригу... Для себе вирішив, що більше авто саме з Одеси розглядати не буду.

МЛку як раз з Одеси і брав В бариги чи ні - ХЗ, але чувак в Умань їхав ( ми там домомвились зустрітися щоб час зекономити) не з самої Одеси, а десь з району.
По правді я не дивуюсь що свіжіші авто гниють швидко. Метал тонше став після 12-14 років. Тому не дивно.
До речі R-ка до купівлі майже два роки стояла і схоже що одну зиму жопою в сугробі, або ще щось. Машина вся майже в ідеали, а задній стабілізатор наче в солі валявся. Він точно рідний, бо болти такі самі намертво іржаві. А все чисте. То не проблема, Стаб в зборі 600грн
Перша реєстрація в Криму була до речі.

Це як кому повезе я вважаю. Я оверзадоволений машинами. Менший теж вже міняти МЛку на щось інше не уявляє. Навіть пристосувався їздити на службу так щоб вписуватись до 10 літрів.
Розмовляв з чуваком - теж заїхав по діагност на приблизно тих років бмв. Теж сказав що якщо обслуговувати вчасно і не лити всяке гуано - досить доступна по грошах. А як дочекатись до поломки - тоді ой. Але я просто не люблю бмв - не подобаються.

Тому повернусь до теми. Якщо машина справна - вона пройде ТО. А на варіати з мастила накапати на барабани стенду... Викликається прокуратура, машина пломбується, на независиму експертизу в інститут веземо... Повір - зараз тобі той техосмотр привезуть до інституту з вибеченями раніше чем туди доїде машина.
На всі розводи я завжди казав - пишіть протокол, будемо розбиратися у встановленому порядку.
99.9% все одразу само ремонтувалося секунд за 10

Autoua.netФорумКурилка
Додаткова інформація
2 користувачів і 21 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2445

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія