Да похрен хто там на що проміняв. Тут головне, що спочатку непогано було б налаштувати систему, щоб вона реально працювала, а потім вже поширювати на всіх. Вам це вже кожен перший повторює. Якщо цього не зробити, то з технічним станом оточуючих авто нічого не зміниться, тільки час і гроші в мінус підуть.
Да похрен хто там на що проміняв. Тут головне, що спочатку непогано було б налаштувати систему, щоб вона реально працювала, а потім вже поширювати на всіх. Вам це вже кожен перший повторює. Якщо цього не зробити, то з технічним станом оточуючих авто нічого не зміниться, тільки час і гроші в мінус підуть.
Яким чином її можна налаштувати "щоб вона реально працювала", якщо мудрий нарід в цьому не зацікавлений?
Яким чином її можна налаштувати "щоб вона реально працювала", якщо мудрий нарід в цьому не зацікавлений?
ніяким. отже впровадження точно не на часі. Є куди нагальніші потреби куди можна застосовувати єсівський досвід і вимоги.
Мудрій нарід чудово розуміє, що мета всього цього його в черговий раз обілетити. Тому й йде простішим шляхом..
Дехто вірить в грету тумберг і реальність втілення її ідеалів - то його право...
Але добре, що більшість дописувачів реалісти))
у меня ощущение, что камраду с Дании просто скучно и он с нас стебется
у меня ощущение, что камраду с Дании просто скучно и он с нас стебется
Так весь форум зараз живий виключно завдяки півторадесятка тих, кому нудно і вони починають чепляти емоційних прихильників/опонентів чогось там - двз, електрики, порошенка, грети тумберг і т.д.
Зараз десь трьох яскравих персонажів забанили - ще пару і знов в курилці буде пост на тиждень... Зато пост кошерний витриманий у відповідності до всіх канонів...
именно для того чтоб ИМЕТЬ ПРАВО к тебе подходить при первом почесывании левой пятки и делаются пункты техконтроля на дороге. Т.е "решать" придется постоянно. От состояния авто это зависить в наших условиях не будет никак. Достаточно вспомнить пункты экологического контроля, причем не только "левые" а и официальные, от МВД. Абревиатура ПМД (пункт машинного доения) не зря появился.
Ну так это неправильная концепция. Если есть ТО, зачем еще мобильные пункты контроля? ТО - ввести, пункты контроля - не вводить. Смысл ТО именно в том заключается, чтобы делать это раз в два года, и больше не трогать водителя.
не ломать то не многое их хорошего, что сделал янык, а именно отменил ТО. т.е. пункты не вводить, ТО не вводить .
п.с. а ты как немец себя ведешь, на соседей доносы пишешь ибо если не по рождению, то по поведению надо же стремиться? это я шо б тема не заглохла спрашиваю, понятно, что с волками жить...
п.с. а ты как немец себя ведешь, на соседей доносы пишешь ибо если не по рождению, то по поведению надо же стремиться? это я шо б тема не заглохла спрашиваю, понятно, что с волками жить...
У меня соседи приличные. Не дают повода.
А ти їм?
так не надо ждать пока дадут повод. надо найти оный
всю тему не читав, підкажіть, вже ввели ТО?
всю тему не читав, підкажіть, вже ввели ТО?
Поки ні, але шанувальники додаткового фінансового навантаження можуть вже вносити кошти.. так би мовити в режимі тренування і підготовки))