Вітаю! Чи хтось стикався з ввозом б/у запчастин з Польщі в Україну через Нову Пошту? Конкретно хочу придбати передній бампер в зборі на Audi, вартість приблизно 250–350 євро. Продавець приватна особа, тому чеків чи інвойсу немає, тільки переказ коштів на карту. Хто знає, як краще оформити відправку, чи можна вказати занижену вартість (до 150 євро), щоб не виникло запитань на митниці?
Буду вдячний за будь-який досвід або поради
учитывая что по цене 3500-5000грн бампер доедет со Львова в Киев, назревает вопрос... цена доставки какая будет?
дешевле купить на Випосе, открыв дверь с ноги
учитывая что по цене 3500-5000грн бампер доедет со Львова в Киев, назревает вопрос...
ага вопрос - єто кто столько ухи по утрам ест? За 5000 можно машину с Киева сгонять во Львов и назад.
учитывая что по цене 3500-5000грн бампер доедет со Львова в Киев, назревает вопрос...
ага вопрос - єто кто столько ухи по утрам ест? За 5000 можно машину с Киева сгонять во Львов и назад.
Обриштовка (с) И то только груз отделение
Гониво. Месяц назад панорама в сборе из Черновцов 780 грн. А грузотделения два на город?
...
Гониво. Месяц назад панорама в сборе из Черновцов 780 грн. А грузотделения два на город?
Флет боксом ехала Бампер во Флет влезет только есть его порезать
Есть кто готов за 5 гонять киев-львов-киев? Или ты пошутил? Когда читаешь такое от взрослого человека, становится вообще не смешно… Можем убить нову почту, все службы такси и всех перевозчиков в Украине
Есть кто готов за 5 гонять киев-львов-киев? Или ты пошутил? Когда читаешь такое от взрослого человека, становится вообще не смешно… Можем убить нову почту, все службы такси и всех перевозчиков в Украине
Ну 5000 це в березні були мої витрати на поїздку. Тому платити 5000 за НП не бачу сенсу як для себе. Я вже давно для подорожей або чогось термінового використовую тільки власне авто. Навіть 4ри людини з'їздити до Львова потягом виходить дорожче Середня вартість квитка складає близько 731 грн. Множимо на 8 = 5850. Навіть хай на сьогодні 120 літрів це десь 6500. Проте машиною швидше, зручніше і комфортніше.
Тому і пишу що 5000 то оверпрайс. Навіть 3500. Ось порахував на сайті. Ні, якщо як робив один мій постачальник - сам не пакуваав нічого, навіть за однією фарою а-ля жигуль викликав кур'єра... То можно і 10к в ціну закладати, але це бредятина
Вітаю! Чи хтось стикався з ввозом б/у запчастин з Польщі в Україну через Нову Пошту? Конкретно хочу придбати передній бампер в зборі на Audi, вартість приблизно 250–350 євро. Продавець приватна особа, тому чеків чи інвойсу немає, тільки переказ коштів на карту. Хто знає, як краще оформити відправку, чи можна вказати занижену вартість (до 150 євро), щоб не виникло запитань на митниці?
За митницю та інвойси не підкажу. Не займався. Точно знаю якщо везти Миист а вже тут НП то буде довго, точно з таможнею. Тому я-б вибрав нібито дорожче, але одразу спокійніше. Якшо таможня почне колупати мізки по ціні ( це якщо ставити занижену) будь готовий скинути їм посилання на аналогічний товар по цій ціні. Інакше оцінять як самі захочуть. Я так мав гемор з полурозібраними ноутами ( купив заради материнок задешево).
Бампер не віз, але панорама на мерс коштувала 7200, з доставкою я заплатив +/- 8000 Все в гривні.
але це бредятина
монополия
Можу спитати у камрада з фіатчату. Він мені з Польщі привозив в тому числі випускний колектор з каталізатором та термокожух до нього куплені у Польщі за невеликий % від його вартості там а потім відправив НП по Україні. Міг навіть Делівері відправити але мені було не зручно, сума переплати не покривала поїздку для отримати.
але це бредятина
монополия
Раніше великі вантажі зручніше було возити делівері. Але я перестав бувати в районі ленінгадки, то стало незручно та невигідно. Туди поки доїдеш тепер з Сирця, то й вся економія пропадає. Переважно у вигляді бажання туди їхати знов.
Нова Пошта бере тільки зручністю. АЛЕ! Пакувати треба самому - додаткові послуги в них просто космос. Тому як я наводив приклад - працювати через НП з постачальниками "нам пох, покупець оплачує доставку" абсолютно не вигідно. Мені так фонарі задні прислали раз - кожен в коробці в два рази за фонар з купою пупирки та паперу. За кожен 800 грн доставка. Я написав, що більше з такими доставками співпрацювати не буду. То люк в зборі приїхав теж за 800. Все залежить від відправника та конкретного співробітника НП. Коли приніс, і сказав тільки куди, а пакує і відправляє НП вже сама - там вони накручують зайвих послуг і об'ємів на повну. Рази в ТРИ приблизно.
Другий приклад. Щось не дуже габаритне замовляв з Рівного. Коли постачальник мимохідь назвав що плюс доставка Нгривень - я перепитав чого так доХ. Відповідь - ми не возимо, викликаємо кур'єра і вони самі відправляють. Сказав прощавайте та купив іншому місці.
Тому я і кажу впевнено що якщо доставка Львів-Київ заявляється 5000, то я зазвичай кажу до побачення і шукаю альтернативні доставки а краще іншого постачальника. Так можливо з чимось конкретним та штучним як в стартовому пості і будуть складнощі, але за 3000 економії на доставці я зазвичай шукаю альтернативи.
Тим більше як сказано в постановці задачі товар коштує 12000-13000 (+/-) а доставка 5000? Це нонсенс. Бо тоді треба рахувати вартість товару не 250-300 євро. А 400+. Здається при такому розкладі можна знайти і в Україні. Я собі так місяць тому трапецію двірників на мерс купляв. В Польші 40 євро, наче не дорого. Але я знаю що доставка буде плюс 30 євро. Ітого 70 - 3000+ грн. Витративши вечір на пошуки - 1050грн така сама трапеція на наступний день в мене була за 112 гривень. Тому що знайшов не просто в Україні, а прямо в Києві. Знов таки а чому не поїхав, а от тут тому що бензину мені треба було-б гривень на 150 та пару годин часу мінімум. А НП 112 грн
Тому завжди треба аналізувати сукупну вартість товару та розглядати всі варіанти. Повернемось до постановки задачі. Що вигідніше 250 в Польші, чи 350 в Києві? Звісно 350 в Києві - можливо і те на те вийде. Але в Польщу ти не повернеш ,якщо при отримані він буде не той як на фото
Деливери на оболони Зачем ленинградка?)
Сейчас исправились. День-3 везут Цена шара Но довозят не всегда Страховку платят
Деливери на оболони Зачем ленинградка?)
Сейчас исправились. День-3 везут Цена шара Но довозят не всегда Страховку платят
Чесно? Давно не цікавився. Але ти зрозумів
Прикладів аби якої відправки теж можу навести. Коли програвач вінілу кинули в коробку отак на НП не розбираючи ( при тому що наголошував щр диск треба знімати). Звісно я его забирати не став, бо приїхали "дрова". ЛОХ-доставка не так сильно здорожчує доставку, але гарно страхує від таких випадків. А вот покупцю в мене вінтажного (ще ч/б) телевізора просто казково повезло. Я за тиждень їхав на дачу, а до Каніва там 35 км. Мені не складно було Завезти. Так він накинув і на бензин і ще добавив за як виявилося за колекційний стан. До речі як не пакуй мабуть жодною поштою не доїхав-би. Якось так