Продам дешевый, битый, под арестом, дурацкого цвета любимый гольф.
Так корректней?
Нужно более меланхоличнее...но пришло время расставаться, буду очень скучать за этим прекрасным авто которое ни разу не подвело и т.д.
Подделка сертификата по дизельгейтовским машинам, всем кому нужно давно занесли, все нормально, можно пользоваться...
Согласен. Спасибо.
Последствия долгой борьбы с попыткой все же оставить ее в Германии. Увы. Слишком много всего поменять нужно в американском авто
Надо бы найти всю хронологию событий. Думаю, у нас примерно все так и происходило.
Что поражало в Европе и что по-прежнему удивляет в Украине - перекос. Средний возраст авто в Германии в 2024 году (если не сильно ошибаюсь) - 13 лет. Даже в благополучных южных регионах старых авто 15+ более, чем достаточно. Ну неужто выхлоп "дизельгейнутого" гольфа был настолько ужасным, что может сушественно превышать 5-6 поколение, продававшееся в Европе и массово использующееся на дорогах?
В Украине ситуация еще плачевней.
Но в целом, подходя к вопросу принципиально, да - дизельгейт, обман и "занос:
Надо бы найти всю хронологию событий. Думаю, у нас примерно все так и происходило.
Что поражало в Европе и что по-прежнему удивляет в Украине - перекос. Средний возраст авто в Германии в 2024 году (если не сильно ошибаюсь) - 13 лет. Даже в благополучных южных регионах старых авто 15+ более, чем достаточно. Ну неужто выхлоп "дизельгейнутого" гольфа был настолько ужасным, что может сушественно превышать 5-6 поколение, продававшееся в Европе и массово использующееся на дорогах?
В Украине ситуация еще плачевней.
Но в целом, подходя к вопросу принципиально, да - дизельгейт, обман и "занос:
Мексика и Европа разные и по цене и сборке авто
Та ще у кримінальній справі брала участь, всі люблять авто з історією!
Была отмена регистраций Все таки не зря все машины в Мексике 2 года в поле стояли
Шо за страшилки! Треба було зробити повторну сертифікацію і перереєстрацію авто і все! Все робилось за рахунок салону в якому купляв. Буле таке авто 7 років, жодних питань ні від кого.
Не дошло Импортер оч крепко тогда взялся… висело на волоське Как и а3 и а6
Це ті машини дізільгейта, які в 15 році кут по 18 куо продавали? А зараз, через 10 років за них просять 15-16 куо?, тойота нервно курить в куточку...
Все (майже) так і є, саме з цими гольфами. 15-16 за них вже ніхто не просить, то пару років тому просили...
Таке буває раз у жимтті ...я так для себе вважаю) Бо для мене(думаю, що й для багатьох інших власників), це було мега найвигідніше придбання нової(без пробігу) автівки фактично за півціни(18 кує), що за 5 років(70ткм) експлуатації, жодних питань/проблен не завдала, а лише позитивні емоції! Та була продана за(майже ту ж ціну) 16к(але, треба визнати, з деякими моїми покращеннями, основні з них: заміна головного світла, салону, додатковий комплект ориг крутезних дисків 18"+гума).
Усі ті байки про проблеми з кримінал/відміну реєстрацій/щось там висіло на волосині - тупо байки заздрістників/перекупів/конкурентів (ВАГа)...жодних питань/проблем для вдасників НЕ БУЛО й вже ніколи не буде, як власне й таких солодких пропозицій ...
Це ті машини дізільгейта, які в 15 році кут по 18 куо продавали? А зараз, через 10 років за них просять 15-16 куо?, тойота нервно курить в куточку...
Все (майже) так і є, саме з цими гольфами. 15-16 за них вже ніхто не просить, то пару років тому просили...
Таке буває раз у жимтті ...я так для себе вважаю) Бо для мене(думаю, що й для багатьох інших власників), це було мега найвигідніше придбання нової(без пробігу) автівки фактично за півціни(18 кує), що за 5 років(70ткм) експлуатації, жодних питань/проблен не завдала, а лише позитивні емоції! Та була продана за(майже ту ж ціну) 16к(але, треба визнати, з деякими моїми покращеннями, основні з них: заміна головного світла, салону, додатковий комплект ориг крутезних дисків 18"+гума). Усі ті байки про проблеми з кримінал/відміну реєстрацій/щось там висіло на волосині - тупо байки заздрістників/перекупів/конкурентів (ВАГа)...жодних питань/проблем для вдасників НЕ БУЛО й вже ніколи не буде...
ТСу вдалого продажу
100%. Проїздив 9 років на такій Джеті, 0 проблем. Продав тут за таку ж ціну, як вказав ТС, тільки в доларах ). І да, вони були від 17 (ручка, барабан) і до 23+ (ДСГ, комфортлайн якийсь). Нічого такого кримінального в них нема - технічно це звичайний ТДІ, яких повно.
АПД. Виставляти тут авто на продаж - ідея так собі. Навіть якщо безкоштовно віддаватимеш - обсеруть і визнають, що авто биток утопленик із скрученим пробігом, і ти ще повинен доплатити))
По-перше, це авто 2015 р.в. були, а продавали їх у 2018 р. По-друге, їх продавали по ціні ВІД 18куо, в залежності від комплектацій (від палки без нічого, до дсг з панорамою та біксеноном)
P.S. А якщо я якусь автівку придбав по ціні нижче 25-30% ринку, то мені потім її теж потрібно продавати відповідно дешевше?
Усі ті байки про проблеми з кримінал/відміну реєстрацій/щось там висіло на волосині - тупо байки заздрістників/перекупів/конкурентів (ВАГа)...жодних питань/проблем для вдасників НЕ БУЛО й вже ніколи не буде, як власне й таких солодких пропозицій ...
ТСу вдалого продажу
То не байки а реальность Импортер порешал еле еле и ок Если чего был самый простой 2.0 дсг из этой партии… куплен в 17 район 17… Офы стартовали 26 или 27 Джеты то турки. Это другая история и партия авто
як і завжди, ринком править покупець) Ви можете взагалі не знижувати вартість, питання за скільки вона цікава. П.С. Ну і знаючи початкову вартість, наш народ більше не заплатить... жаба задавить)))
Джеты то турки. Это другая история и партия авто
у мене дизельгейтна джетта була зроблена в Мексиці. Якість матеріалів салону та збірки салону - повний пи%здець... Навіть торпедо криво стояло відносно лобового скла.
ТСу вдалого продажу
То не байки а реальность Импортер порешал еле еле и ок Если чего был самый простой 2.0 дсг из этой партии… куплен в 17 район 17… Офы стартовали 26 или 27 Джеты то турки. Это другая история и партия авто
Не буду сперечатися, бо ж вам, мабуть, відніше(з погляду авто-бізнесмена), про таку страшну "реальність"...хоча, про імпортера, що єлє-єлє, на волоскє й вотето вот всьо...я також, був досить глибоко в цій темі, щоби стрверджувати, що оте все вже далеко у минулому та жодним чином не торкнулося й не торкнеться вже, щасливих власників цього чудового й усіма любимого сабжа
дуже дивно, що ви декілька вже разів, наголошуєте на якісь жахливі реалії, для чого це в цій темі, така собі "допомога" для ТС у продажі?
По темі, ще раз, авто дійсно дуже вдале та варте уваги
дуже дивно, що ви декілька вже разів, наголошуєте на якісь жахливі реалії, для чого це в цій темі, така собі "допомога" для ТС у продажі? +:
Наоборот же вы рассказываете что истории с дизельгейтом вымысел…. Мне все равно продаст автор машину или нет Криминала никакого по данным авто нет Техническую часть каждый для себя сам решит
По автобизнесмену… как то с завистью. Спасибо Правда последних года полтора у меня на первом месте разборка…. Будете знать. С профессиональной точки зрения, комплектация хорошая. Будет цена, машина уедет. Чтоб вы не переживали, и не дай бог в мой карман не смотрели, у меня на такое интереса нет( свой 100 пробега базу 2.0 на дсг отдал коллегам 9,7….