Насамперед для су-від хочу придбати. Маю ділему - взяти на Аліку, 500-900+- грн найпростіший
чи щось тут (за 2-3кгрн) обрати більш функціональне та просунуте, з гарантією?
На які параметри/особливості звертати увагу? Буду вдячний, за поради досвідчених користувачів.
Зробив пошук у google по фото цієї моделі - на olx можна те ж саме купити за ~700 грн Тож, якщо немає гарних купонів на алі - вигідніше купити тут. Я колись купив один із найдешевших на алі. Цілком влаштовує, іноді тільки не вистачає функції пакування вологих продуктів.
Я купувала в Україні "просунуте з гарантією", досить давно. Не користуюся половиною функцій, але відділення для пакетів з різаком дуже радує. Режим для вологих продуктів мені не подобається, як в моєму працює, я м'ясо вакуумую в режимі сухого. Адекватно вакуумувати замариноване в рідині (соуси, алкоголь) так і не навчилася
Зробив пошук у google по фото цієї моделі - на olx можна те ж саме купити за ~700 грн Тож, якщо немає гарних купонів на алі - вигідніше купити тут. Я колись купив один із найдешевших на алі. Цілком влаштовує, іноді тільки не вистачає функції пакування вологих продуктів.
а той що ви купили на алі він типу отакий(як на скрині), один з найдешевших(наразі вони по 300-400 грн)?
Судя по всему, они только названия переклеивают )) Вот мой. из функций пользуюсь только: - сухое вакууми рование - редко ручное вакуумирование - резка рукава - запайка рукава отрезанного
имхо особой роли все эти фуункции не играют. В комплекте еще есть трубка для откачки воздуха из судочков. Но у меня таких не имеется
а де в Україні пакети для них купувати?
Судя по всему, они только названия переклеивают )) Вот мой. из функций пользуюсь только: - сухое вакууми рование - редко ручное вакуумирование - резка рукава - запайка рукава отрезанного
имхо особой роли все эти фуункции не играют. В комплекте еще есть трубка для откачки воздуха из судочков. Но у меня таких не имеется
Найдешевший взяти на пробу можна, але слід бути готовим до того, що інколи він не зможе впоратися з великим об'ємом, інколи буде неспроможним запаяти, бо не відкачає все. У мене їх було штуки 4 різних, зараз SilverCrest лідловський, куплений у "товарах з Європи" на Промі. Подобається. Один з Алі перестав качати з камери, тільки з трубки качає. Тримаю, бо купив для них контейнери, а вони не взаємозамінні.
я брав ТУТ були по 350, зараз 400. Бо одесити щось днів три не відповідали.
а той що ви купили на алі він типу отакий(як на скрині), один з найдешевших(наразі вони по 300-400 грн)?
Ось , знайшов саме той, що у мене. Але зараз він значно дорожче. У 2021 році я за нього заплатив трохи менше 20 баксів, ще й доставка з України була, тому отримав швидко.