Яких ще додатків на телевізор потрібно мені не дуже зрозуміло
тс вибирає найдешевий тв, а вимоги в нього як до топового Соні. Ще й якісь обозори, процесори і т.д. З вого досвіду, то самий корисний додаток який я встановив, то це прога щоб відключити той довбаний блютуз.
додатки типу мегого світ київстар лайф і всі інші провайдерів ТБ ставляться нормально на будь-який телевізор з будь-якою операційною системою, бо вони під неї адаптовані, а деякі вже напередвстановлені. Якщо хочеться всіляких ламп, торсерверів і т.ін то вони всюди ставляться з танцями і треба витратити час на розібратися. Яких ще додатків на телевізор потрібно мені не дуже зрозуміло.
андроїд тв, що лампа, що торсерв, що ще пару штук всяких про для кіно поставилися взагалі без питань. налаштування - максимум прописати якусь адресу. Коли сталося падіння клаудфер - працювала лише апка від ейчдіРєзка)))
Ні ,мені Трініті/СвітТВ лише потрібне. Все одно моєю підпискою будуть користуватися. А в мене саме воно.
Відпишусь і я , в 2024 році, стояла задача на кухню підібрати телевізор, зовсім ноунейми не хотів, купив TCL, 32 дюйми, замовляв через відомий зелений інтернет магазин з Європи, вийшло на 1 к. грн дешевше ніж той , що був в наявності, за свої гроші нормальний телік, але трохи підглючує, додатки типу ютую без реклами поставив без проблем. В мене є другий тв на Андроіді Хайсенс, йому вже років пять, він працює плавніше , ніж TCL, але я думаю що проблема не в Андроіді, а в кількості оперативної памяті, я до чого в бюджетних тв плюс мінус характеристики однакові, але чомусь в мене до TCL та Хайсенс довіри більше ніж до всіляких ноунейм.
Я з тобою абсолютно згоден. Але при однакових +/- характеристиках різниця в ціні ТСЛ та наприклад 2Е навіть на складі дуже суттєва.
Може це все взагалі накриється мідним тазом, бо шось зарплати досі нема.
тс вибирає найдешевий тв, а вимоги в нього як до топового Соні. Ще й якісь обозори, процесори і т.д. З вого досвіду, то самий корисний додаток який я встановив, то це прога щоб відключити той довбаний блютуз.
У мене була можливість помацати сяомі 32 в свій час, тобто самий бюджетний з лінійки. По враженням: матриця просто відстій, навіть не очікував такого, кути ніякі, чорного нема взагалі і тд; звук посередній, але піде; ОС якось крутиться. То це іменитий виробник, має сертифікацію Гугл і тд. В той же час в 43 діагоналі дуже навіть ок ТВ, навіть не має до чого придратись. Я навіть боюсь уявити, що буде в діапазоні 5-6 Кгрн, ІМХО, але це вибір типу яке лайно краще. Ті самі бюджетні Вінга, Ківі реально просто дніще. Кум якось не питаючи купив дживісі, той ще квест був, після 5 візиту в сервіс(перших 4 була заміна БЖ, остання - вигоріла підсвітка і це за не повних 2 роки), здався і купив новий Самс бюджетний зі смартом, але так як той смарт ніякий, то юзають ТВ бокс від сяомі який у них вже був. Розумію, що це на подарунок, але якщо взагалі ге, то якось навіть дарувати стрьомно, щоб потом не проклинали через місяць. Можливо краще подарувати гроші в конверті, а люди вже самі вирішать, що їм краще, докласти до нового ТВ чи умовно нова мультипіч. Самс 24 6000 серії коштує під 10К, 27 трохи дорожче, це мінімум що можна рогзлядати з мінімально нормального, ІМХО.
Зи ТС, в жодному разі не намагаюсь тебе залошити чи образити, навпаки намагаюсь убезпечити від можливого помилкового вибору. Так, те з чого ти вибираєш зараз, вважаю не достойним для подарунку близьким.
дешеві телевізори на андроід можуть глючити і довго запускатися. і сама оболочка система може глючити. тому що андроід потребуе більше памяті, ресурсів. а в дешевих все стоіть по мінімуму. якщо потрібні тільки платні стрімінгові ресурси, котрі встановлюються на усі телевізори, то андроід може і не брати. а взяти той же хайсенс на vidaa. у мене такий вже років 5. працює дуже шустро, без глюків. регулярні оновлення приходять. останнє було минулого року. картинка за свої гроші клас. до цього мав і самсунга і лж. китаець по співідношенню ціна, якість картинки краще. і це найбільший виробник телевізорів у світі.
а взяти той же хайсенс на vidaa
Друзям подарували в 50 діагоналі хайсенс. Швидкодія, картинка, звук просто вау! Як за 20К, то просто топ. Питання, ти не пробував ставити туди додатки типу хд рєзкі, є взагалі шанси?
Друзям подарували в 50 діагоналі хайсенс. Швидкодія, картинка, звук просто вау! Як за 20К, то просто топ. Питання, ти не пробував ставити туди додатки типу хд рєзкі, є взагалі шанси?
не треба примушувати телевізор робити те на що він не розрахований. для таких речей у мене зовнішня медіаприставка налаштована на керування одним пультом два гаджета, котра з любих ресурсів навіть з торентів онлайн транслює любий контент любого розміру і якості. як тільки починають на телевізор щось ставити ліве, починає глючити і народ каже що телевізор поганий.
не треба примушувати телевізор робити те на що він не розрахований. для таких речей у мене зовнішня медіаприставка налаштована на керування одним пультом два гаджета, котра з любих ресурсів навіть з торентів онлайн транслює любий контент любого розміру і якості. як тільки починають на телевізор щось ставити ліве, починає глючити і народ каже що телевізор поганий.
Так як у них є від минулого тєліка тв бокс, то я те саме їм і сказав стосовно сторонніх додатків.
У мене була можливість помацати сяомі 32 в свій час, тобто самий бюджетний з лінійки. По враженням: матриця просто відстій, навіть не очікував такого, кути ніякі, чорного нема взагалі і тд; звук посередній, але піде; ОС якось крутиться. То це іменитий виробник, має сертифікацію Гугл і тд. В той же час в 43 діагоналі дуже навіть ок ТВ, навіть не має до чого придратись. Я навіть боюсь уявити, що буде в діапазоні 5-6 Кгрн, ІМХО, але це вибір типу яке лайно краще. Ті самі бюджетні Вінга, Ківі реально просто дніще. Кум якось не питаючи купив дживісі, той ще квест був, після 5 візиту в сервіс(перших 4 була заміна БЖ, остання - вигоріла підсвітка і це за не повних 2 роки), здався і купив новий Самс бюджетний зі смартом, але так як той смарт ніякий, то юзають ТВ бокс від сяомі який у них вже був. Розумію, що це на подарунок, але якщо взагалі ге, то якось навіть дарувати стрьомно, щоб потом не проклинали через місяць. Можливо краще подарувати гроші в конверті, а люди вже самі вирішать, що їм краще, докласти до нового ТВ чи умовно нова мультипіч. Самс 24 6000 серії коштує під 10К, 27 трохи дорожче, це мінімум що можна рогзлядати з мінімально нормального, ІМХО.
Зи ТС, в жодному разі не намагаюсь тебе залошити чи образити, навпаки намагаюсь убезпечити від можливого помилкового вибору. Так, те з чого ти вибираєш зараз, вважаю не достойним для подарунку близьким.
Такі думки і в мене є. І повністю з тобою згоден. Але є свідома постановка задачі. Є чинники які "за кадром" чому такий вибір саме телевізор і до 32" ( ну дім звичайна невеличка хатка 40 це на півстіни буде.) і чому не гроші. Це не обговорюємо взагалі.
А сімейство велике - треба всіх порадувати. Кому вакууматор, кому бустер з компресором. Ще не знаю що "собі" - хотів кавоварку, але мама в сумніві, дружина не хоче (їй фільтр подобається)
ПС: ненавиджу масові свята.
тому що андроід потребуе більше памяті, ресурсів.
Є рамки поставлені не мною. Тому вище писав і за процесор і за ОС питав. маємо що маємо