Купила амортизатори-підставки - стояла як вкопана, незважаючи навіть на періодичний перегруз. Зараз купили нову машинку (Бош якщо цікаво), то забрали туди ці підставки (більше для уникнення зайвого шуму в сусідів). Я до того що цього пункту в списку можна позбутися.
Купила амортизатори-підставки - стояла як вкопана, незважаючи навіть на періодичний перегруз. Зараз купили нову машинку (Бош якщо цікаво), то забрали туди ці підставки (більше для уникнення зайвого шуму в сусідів). Я до того що цього пункту в списку можна позбутися.
У мене в двох квартирах Miele. Звісно класні агрегати, але сервіс відсутній як явище. Запчастин немає ні в офсервісі, ні просто пошукати в інеті.
А які потрібни запчастини до пралки? Підшипники там звичайні,загального використання.Ремінь теж.Якщо раптом вилетять мозгі,то немає сенсу ремонтувати,мабуть,простіше знову б/в машинку купити.Але це "вічні" агрегати.
В обох доводилося перепрошивати мозки, в старішій міняли амортизатор і якийсь патрубок. І стара (2010 року випуску) усередині вже істотно іржава. Хоча не вібрують практично взагалі. Але і важать по 100+ кг.