autoua
Autoua.netФорумПокупки за кордоном

коли і PayPal не рятує

аццкая сотона **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

коли і PayPal не рятує
      3 декабря 2025 в 16:30 Гілками

Завжди думав, що оплачуючи через PayPal я захищений від кидал.
Як виявилось, не зовсім.
Заплатив за товар. Товар з іншої країни їхав DHL, які потім передали в місцеву shipping company.
Ті товар доставили, але в інше місто, на інший індекс і адресу мабуть, однак відрапортували, що товар доставлено, все ок DHL-у, які також промаркували в своєму трекінгу, що все ок.

Отож маємо таку ситуацію:
1. трекінг DHL: коли вбиваєш postal code на який було зроблено замовлення - DHL рапортує, що товар доставлено. При цьому, в трекінгу є згадка, що товар насправді доставляла інша shipping company і навіть посилання на інший трекінг цієї компанії присутній в трекінгу DHL
2. Трекінг місцевої shipping company: отримано в країні, потім доставка, і доставлено в інше місто з іншим поштовим кодом.

Відкрив диспут пейпал, продавець надав трекінг від DHL де вказано "доставлено", диспут закрили. Подав апеляцію. Додав ще раз скріншоти з підкресленням де саме видно, що доставка іншою компанією, доставлено в інше місто. Додав ще раз текст, що товар-то доставлений, однак за іншою адресою. Апеляція не пройшла. Писав в саппорт, ті другий раз відкрили апеляцію, але сказали, допоки я не отримаю документ від shipping company, що даний товар мені не доставлений (яка в біса компанія такий документ дасть!?) - шансів нуль. Тож апеляція повторна знову закрилась..

Отак.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумПокупки за кордоном
Додаткова інформація
0 користувачів і 7 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  doctor_b, Alfer, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 101

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія