Треба спробувати, але ніхто не пише що саме за "фермерська" або "американська"
якось питання не стояло де саме придбати...а що придбати Фермерська - це штучно виведена риба...не дика... Американська - це ікра шоковой заморозки... гугл в допомогу де купити...бо я наприклад не знаю де не в Києві купувати...
"нормальний лемберг"
той що тут форумчанин продавав більш меньш був норм, але остання партія була вже не дуже...
Треба спробувати, але ніхто не пише що саме за "фермерська" або "американська"
якось питання не стояло де саме придбати...а що придбати Фермерська - це штучно виведена риба...не дика... Американська - це ікра шоковой заморозки... гугл в допомогу де купити...бо я наприклад не знаю де не в Києві купувати...
таки питання, про де купити, актуальне ...бо імхо, це важливо, коли "бачили очі..." коли купуєш такий коштовний продукт делікатесної групи)
"нормальний лемберг"
той що тут форумчанин продавав більш меньш був норм, але остання партія була вже не дуже...
а остання - це коли було, років 5 тому?
я в сезон купував ту що на вагу в сільпо, кишені, форі де акції були там і купував, її видно яка вона в кориті, чи багато натекло води. в Таращі два маленьких магазини, які відрізняються досить якісним набором товарів, возять на вагу до Різдва і Нового року, то купую у них. Якщо буде нормальний лемберг десь напідхваті, то можу купити банку. Подобалась свого часу метровська заморожена в таких піддончиках, але метра коло мене зараз немає і не знаю чи є там така ікра.
до речі, про "нормальний лемберг"(буває й НЕнормальний? )...пам'ятаю, що він більш-меньш "їстівний"(кета, горбуша - те, що пробував)... колись його тут на форумі продавали(наче з німеччини його впривозили), а у торг. мережах/маркетах ніколи не зустрічав, а де його зараз взяти й чи він взагалі є у пропозиціях