Взагалі,сперечатись про смак білкової та т.п.ікри можуть ті,хто зовсім забув смак справжньої,або не знав його зовсім.Зараз і раки є "фермерські".І вони теж зовсім не того смаку... Якщо за темою,то на мій смак поки баночний лемберг норм за ціною/якістю.
Ну домашню свинину від лісового кабанчика відрізнити легко
Домашня набагато смачніша. Дика свиня (кабана взагалі їсти неможливо) жорстка і несмачна.
... Якщо за темою,то на мій смак поки баночний лемберг норм за ціною/якістю.
де саме, берете той норм лемберг? краще в особичку)
краще в особичку)
чим краще? Типу рибні місця не здавати бо не вистачить? Я теж лембергом цікавлюся.
Домашня набагато смачніша. Дика свиня (кабана взагалі їсти неможливо) жорстка і несмачна.
Я взагалі то саме про це і натякав
Тут немає прямоі аналогії: Дикий лосось і домашній лосось це один і то самий вид риби, але вирощений у різних умовах. А от лісовий кабан і домашня свиня це не одне й те саме, хоча і можуть схрещуватися. Тому мабуть і різниця у смаку мяса істотна у свині і мабуть не дуже помітна у лосося.
...
Тут немає прямоі аналогії: Дикий лосось і домашній лосось це один і то самий вид риби, але вирощений у різних умовах. А от лісовий кабан і домашня свиня це не одне й те саме, хоча і можуть схрещуватися. Тому мабуть і різниця у смаку мяса істотна у свині і мабуть не дуже помітна у лосося.
Різниця в першу чергу у тому що дикий лосось в рази більше рухається, це як різниця між домашньою та фабричною куркою, другу на відміну від першої хоча б вгризти можна та ще й різниця у харчуванні суттєва, а це ж навіть людей стосується бо "ми, це те що ми їмо" До речі, нещодавно була можливість порівняти кроля який виріс у вольєрі з нормами з кролем який виріс по старинці у клітці, так от другий хоч і м'якше м'ясо але воно якесь.... Безсмачне чі що.
Так секрету не маю ніякого.В першому інет-магазині,де ціна краща.Здається,її не підробляють поки.Зараз ціна +/- 1900 грн.за банку 0,5 кг.
краще в особичку)
чим краще? Типу рибні місця не здавати бо не вистачить? Я теж лембергом цікавлюся.
типу, щоби за рекламу не спрималося.
Так секрету не маю ніякого.В першому інет-магазині,де ціна краща.Здається,її не підробляють поки.Зараз ціна +/- 1900 грн.за банку 0,5 кг.
оце ви оптиміст...я от, думаю, ще й як підробляють роками "розкручений" та знаний бренд...не білкову ж чи "фермерську" підробляти
Я читав, що половина, може й більше ікри, це Китай
оце ви оптиміст...я от, думаю, ще й як підробляють роками "розкручений" та знаний бренд...не білкову ж чи "фермерську" підробляти
По-перше,поки на підробну не попадав.По-друге,саме дешеву підробляти вигідніше-більший об'єм продажу та менше крику при виявленні.
Придбав сьогодні у Форі 100г баночку ікри кети виробництва української фірми "Norven" за типа акціонну ціну 289грн. Раніше неодноразово купував її продукцію, зауважень не маю. За описом - сировина натуральна, походження США. Дата виробництва свіжа. Поки не відкривав, трошки ще почекає. Але ціна наче конкурентна. Візуально через скло - схоже на ікру ))
В атб брав якусь латишську ікру, написано wild нєрка ). Може і правда дика
ні, то не ікра "wild" то назва виробника "Alaska Wild"
Придбав сьогодні у Форі 100г баночку ікри кети виробництва української фірми "Norven" за типа акціонну ціну 289грн. Раніше неодноразово купував її продукцію, зауважень не маю. За описом - сировина натуральна, походження США. Дата виробництва свіжа. Поки не відкривав, трошки ще почекає. Але ціна наче конкурентна. Візуально через скло - схоже на ікру ))
Минулого року купував таку - була смачна, набагато краща за оту фінську з метро. Жаль що з початком війни фірмовий магазин Норвен, який був на вул. л. первомаського, зачинився. Там був такий асортимент тм Норвен що навіть уявити складно. Ніколи не бачив таких рибних виробів цієї марки в інших магазинах. І кожного дня тижня на щось акція. Бувала і на цю ікру.