А кто где lemberg берет или что-то вкусное? Щас по магазам не особо хочется
В мегамаркеті бачив. Різні за вагою банки є. Ціну не памятаю.
це нещодавно, днями, бачив у менамаркеті?
це нещодавно, днями, бачив у менамаркеті?
У суботу. Там була велика банка у формі горщика і пару менших.
А що саме не так з тою, з Метро? Пере/недосолена, протухла, суцільна жижа...чи що? Бо просто смайлик - якось малоінформативно.
Рік минув тому деталей не згадаю. Вона була начебто і без явних вад, але несмачна. Я кілька банок по акції купив перед новим роком. У мене дружина дуже любить червону ікру, а цю навіть першу банку довго доїдала, а другу навіть не відкрила. Син ікру не дуже любить але смачну може зїсти на бутерброді. Цю просто виплюнув.
щойно, відкрив оту(що у стартовому топіку)фінську ікру форелі від Метро... що сказати, за свою вартість, як на мій та дружини смак, вона доволі пристойна та смачна. Може так здалося, бо пару років вже не їли. Але виплюнути, точно не було бажання.
...
це нещодавно, днями, бачив у мегамаркеті?
Дивно, але на сайті мегамаркета, лемберг просто геть відсутній, від слова взагалі
...
це нещодавно, днями, бачив у мегамаркеті?
Дивно, але на сайті мегамаркета, лемберг просто геть відсутній, від слова взагалі
Мегамаркет у Києві зараз взагалі мабуть один залишився. Біля метро Олімпійська. Інші або не у Києві або ультрамаркети. Там є окремий невеликий стенд з ікрою - торець стенду з якимись замороженими продуктами - то на верхній полиці зліва стояло кілька різнокаліберних банок ікри лемберг. Вона була там з дорогих порівняно з іншими видами ікри, то навряд чи розібрали.
...
Мегамаркет у Києві зараз взагалі мабуть один залишився. Біля метро Олімпійська. Інші або не у Києві або ультрамаркети. Там є окремий невеликий стенд з ікрою - торець стенду з якимись замороженими продуктами - то на верхній полиці зліва стояло кілька різнокаліберних банок ікри лемберг. Вона була там з дорогих порівняно з іншими видами ікри, то навряд чи розібрали.
Дякую за уточнення. У Києві наразі залишається 2 мегамаркета: ще є на Нивках(вул. Щербаківського) та ще 4 маркети на околицях міста...аж цікаво стало, бо зазвичай, в них на сайті є все те, що й на полиці офлайн. Скоріш за все, контрабас(власне, як увесь лемберг в Україну заходить) виклали на той стенд.
Ну, тут хоч усе красіво : можна замовити на сайті/забрати у офлайн магазі.
ціна правда йой
вчора, заїхав у ММ на Антоновича й таки побачив там Лемберг... але ж, це вже трохи не той (до якого звикли) лемберг, який з німеччини у чемоданах возили... а цей вже від вітчизняного виробника, розфасовано не в Берлині, а у селі Пінчуки. Може це й накраще, але я поки не ризикнув
Ну да, неизвестно что миксанули)
вчора, заїхав у ММ на Антоновича й таки побачив там Лемберг... але ж, це вже трохи не той (до якого звикли) лемберг, який з німеччини у чемоданах возили... а цей вже від вітчизняного виробника, розфасовано не в Берлині, а у селі Пінчуки. Може це й накраще, але я поки не ризикнув
Отаку як на нижньому фото - у металевій банці - бачив сьогодні у сільпо під Гулівером. На 16 гривень дешевше. А коли був у мегамаркети тиждень тому то там був лемберг і у їхній традиційній тарі - у формі макітри. На країну походження не дивився.
відкрив акційну ікру форелі норвен з фори за 269 грн 110г, дуже пристойний варіант, хотів ще взяти, вже 499 грн. Акції на якісь інші марки, не знаю які вони. Що цікаво, викладали фотки з атб норвен якась червона 80г так якась мутна мішанина в банці.
Лемберг ризикнув і замовив баночку на сайті на вигляд через скло нормальна, ще не відкривав, це на новий рік. Пишуть відправляємо в термобоксі, прийшла в звичайній картонній коробці, хіба що зараз і так холодно, але осад лишився.
Лемберг ризикнув і замовив баночку на сайті на вигляд через скло нормальна, ще не відкривав, це на новий рік. Пишуть відправляємо в термобоксі, прийшла в звичайній картонній коробці, хіба що зараз і так холодно, але осад лишився.
а яку саме(горбуша/кета)? яка дата виробництва/термін придатності вказані на банці? та де вироблено (made in_____)? сорі, за багато питань, просто хочу й собі ризикнути)
а яку саме(горбуша/кета)? яка дата виробництва/термін придатності вказані на банці? та де вироблено (made in_____)? сорі, за багато питань, просто хочу й собі ризикнути)
Мені інформація на сайті не сподобалась. Пишуть "Вищій гатунок", але ікра по ДСТУ є лише 1 та 2 гатунку (сорту).
...
Отаку як на нижньому фото - у металевій банці - бачив сьогодні у сільпо під Гулівером. На 16 гривень дешевше. А коли був у мегамаркети тиждень тому то там був лемберг і у їхній традиційній тарі - у формі макітри. На країну походження не дивився.
Тю, ії ж, див. трохи вище, пан BorisB раніше показував, дав посилання на неї у сільпо...й вона не на 16 грн там дешевша, а на цілих 56