Проездом в Германии на украинских номерах. Получил под дворник штраф за парковку. Платить? Какие могут быть последствия? Благодарю!
Проездом в Германии на украинских номерах. Получил под дворник штраф за парковку. Платить? Какие могут быть последствия? Благодарю!
П'ять год депортації Навряд чи хтось за комунальний штраф буде тебе шукати на українських номерах. Хіба що сам зареєструвався раніш. А так взагалі - платить, бо орднунг мус зайн
Я в Румунії, і Греції не платив. То був принцип відчуття, що щось не так. У Румунії він намагався мені пояснити, що десь щось я не так зробив. В Греції так і не зрозумів за що його виписали. Але на кордоні ні там, ні там нічого не казали. Потім десь писали, що наших авто в базі ЄС немає тому таке поки що проходить. Я б їхав дальше транзитом. Якщо на кордоні скажуть, заплатите тай все... Якось так..
честно говоря, я вообще не понял, за что штраф. Перевел тикет- там какая-то хрень про "участие в движении, несмотря на запрет движения в целях загрязнения воздуха". По улице ездит куча машин, как всегда. Я встал на место только что отъехавшей машины, паркоматов нет, рядом стояли машины без квитанций о парковке, знаков запрета на стоянку нет. Отсутствовал ровно 5 минут. Показал местным- они такое первый раз видят. кто-то мне сказал, что начали "на дурака" выписывать штрафы. Еще и 100 евро сразу влепили. Машина не дизельная Короче квест какой-то. Завтра еще раз съезжу, посмотрю, может я чего-то не заметил. Платить неизвестно за что точно теперь не буду. Может кто силен, растолкуйте плз.
Все, раскопал: Нарушение знака 270.1 в Германии означает въезд в экологическую зону (Umweltzone) без соответствующей экологической наклейки (Umweltplakette), что карается штрафом 80 евро (даже если машина соответствует нормам), поскольку такая наклейка (зеленая, желтая или красная) обязательна для всех автомобилей для въезда в зоны, обозначенные этим знаком и дополнительной табличкой о типе разрешенных наклеек,
ага, проте корупція виключно в Україні.
Скотиняки! Від 5 до 10 евро кошту та наліпка, яку можна наліпити на будь-яке старе корито - головне, щоб вона була.
ага, проте корупція виключно в Україні.
Скотиняки! Від 5 до 10 евро кошту та наліпка, яку можна наліпити на будь-яке старе корито - головне, щоб вона була.
Ахах, ну це по нашому скроїти 6 євро на стікері і отримати безкоштовно 5 год тюрми карну справу за підробку документів
єбануте бидло, порушує і не в змозі визнати свою неправоту, ще й штраф не платить. але, що не дивує, що підарською спілкується при цьому.
ЗІ вперше це питання було піднято на форумі (шістнадцять) років тому, але альтернативно обдарованим [*****].
"неєбанутому бидлу" ніхто не казав, що йому треба лікуватися? Так я скажу. А з приводу питання- я просив розтлумачити, в чому справа, за що виписали штраф (доречі ніхто не допоміг з цим). І коли я зрозумів про що йдеться, все стало на свої місця- о 8й ранку сьогодні зелений плакет був вже на місці під склом. Зі штрафом також розберусь.
На майбутнє ставиться додаток Green-Zones.eu і по ній можна зрозуміти як не попасти на такий штраф.
На майбутнє ставиться додаток Green-Zones.eu і по ній можна зрозуміти як не попасти на такий штраф.
дякую за посилання, хотів собі встановити, але там немає типу plug in hybrid
Там можна погратися вибрати спочатку безин, потім електро. А офіційно є ж документи на авто. І запис, як і номера. В більшості країн електро іншого кольору
Там можна погратися вибрати спочатку безин, потім електро. А офіційно є ж документи на авто. І запис, як і номера. В більшості країн електро іншого кольору
А нафіга такі складнощі? За 5€ і п*ять хвилин часу? Та і якщо зелена зона, тепер туди не їхати? Це ж не завжди просто ліс, часто це цілі міста.
А нафіга такі складнощі? За 5€ і п*ять хвилин часу? Та і якщо зелена зона, тепер туди не їхати? Це ж не завжди просто ліс, часто це цілі міста.
помнится несколько лет назад центр Кракова тоже закрывали чисто под зеленых а я на дизеле да еще и укрномера но у меня был талончик проживающего в самом центре возле старой синагоги однажды еду туда, а там облава по всем направлениям на заезд полицай меня увидел и аж расцвел - дизель да укр... палкой машет и карман готовит а я ему картонку проживающего (не я, там по адресу на предъявителя) да еще и не глядя вверх ногами через закрытое стекло вижу боковым зрением, что палкой крутит я ему перевернул, он прочитал и сильно-сильно недовольно ушел в сторону...
Та програма не для проживаючих а для туристів. Я наприклад в Берлін заїхав і Гановер і Дортмунт. Про ту карту читав лише в інтернеті. Але й на штраф не попав.
Та програма не для проживаючих а для туристів. Я наприклад в Берлін заїхав і Гановер і Дортмунт. Про ту карту читав лише в інтернеті. Але й на штраф не попав.
Ризик штрафу не коштує ці 5€ Але в принципі той штраф теж нікуди не прийде. В мене і з укр номерами була наклейка.
Шанівні, якщо автівка електро - то треба мати дві наклейки. Зелена 4 попереду, плюс синя Е позаду. Такий порядок
В Ганновере зону отменили. И знаки почти везде где были - убрали еще с 2023. Тому не попав