Всім привіт підскажіть будьласка на фірмі стоїть пк + 2 монітори і пара врх приймачів (малопотужні) плюс 2 ноути + блок живлення 100 ват хочу поставити ДЖБ ( по можливості під зовнішній залізофосфатний акум на 12 вольт) з запасом на 1 квт напевно задача - щоб пк і монітори не вирубало під час виключення світла автономність хвилин 20 30 вистачить ( на фірмі запускають гену ) з дому притараню акум на 100 ампер - думаю вистачить втулю лед освітлення окреме - потрібна безперебійна робота що порадите ? потрібно іменно джб під виносний акум щоб автоматом перемикало і комп не вирубався в ідеалі можливо підскажите де можна купити під оплату частинами від привату
А скільки грошей є ? Розетка купуй хоч якими частинами.
1. А те що продаавець не розетка, пустить на оплату чатинами ? 2. Потужність (Вт): 600 - не буде замало ?
грошей небагато через то оплату частинами
Нюанс в тому що струм заряду лише 15 А. 100А батарея 7 годин буде заряджатись. Інвертор треба шукати більш потужний, а там і ціна відповідно, і шумить вже сильно.
15 20 хвилин і гена стартоне
15 20 хвилин і гена стартоне
Якщо важлива безперервність роботи компів - про дешеві одразу забудь. В мене при перемиканнях постійно сервак бутався. Купили і поставили новий БЖ. ДЕсь через рік знов почалося і сервак знов ребутається. При цьому Недорогий з новими акб ДБЖ стояв. Зараз вони маркуються по новому і в описах шукай щоб писали серверний а ще краще коли написано з подвійним перетворенням. З того що можно поставити по системі поставив та забув я взяв на офіс ОСЬ ТАКИЙ Це не те що я бажав-би поставити. Як завжди в мене в офісі - найдешевший. Але поки справляється.