Всім дякую вчора чуть не купив, але зупинило таке запитання чи вірно я зрозумів ? більшість джб розраховані під агм акуми і залізофосфат заряджати не будуть ?
Будут, у лифепо4 более широкие рабочие диапазоны напряжений, чем у свинца, потому в общем случае все работает как есть. Нюансы могут быть уже для конкретного ИБП и конкретного исполнения батареи, точнее, смотря что там у нее в БМС зашито. В 95% случаев все отлично работает как есть.
Погоджусь. В більшості випадків - будуть. Але велика верогідність що буде працювати не на повну потужність батареї.
Ще одна помилка Розраховані не під АГМ, а під гелеві. АГМ теж буває досить часто не гель, а "звичайні". Тому варто уважно подивитись на даташит конкретного ДБЖ. Не треба узагальнювати всі ДБЖ.
І не треба так жахатися свинцевих акумів. Сучасні батареї тільки один мінус мають - вагу. Ток заряду вже давно той самий 0.3С В мене 100ка вже третій рік працює без проблем. Навіть не помітно того саморозряду від якого страждали раніше - так невеличкий є, але коли не використовується раз на три місяці маленькою зарядкою в автоматі підзарядити не питання. Та й не дасть Ліфер якоїсь вигоди з цими ДБЖ - ток заряду все одно буде той самий що на свинець. Тому якщо купляти, нема сенсу - ліфер дорожче.
так прикол в тому що акум вже є купую дбж за власні на роботу (і так жаба давить ) а купувати ще й акум не готов жаба точно задушить
Всім дякую вчора чуть не купив, але зупинило таке запитання чи вірно я зрозумів ? більшість джб розраховані під агм акуми і залізофосфат заряджати не будуть ?
Будут, у лифепо4 более широкие рабочие диапазоны напряжений, чем у свинца, потому в общем случае все работает как есть. Нюансы могут быть уже для конкретного ИБП и конкретного исполнения батареи, точнее, смотря что там у нее в БМС зашито. В 95% случаев все отлично работает как есть.
Погоджусь. В більшості випадків - будуть. Але велика верогідність що буде працювати не на повну потужність батареї.
Ще одна помилка Розраховані не під АГМ, а під гелеві. АГМ теж буває досить часто не гель, а "звичайні". Тому варто уважно подивитись на даташит конкретного ДБЖ. Не треба узагальнювати всі ДБЖ.
І не треба так жахатися свинцевих акумів. Сучасні батареї тільки один мінус мають - вагу. Ток заряду вже давно той самий 0.3С В мене 100ка вже третій рік працює без проблем. Навіть не помітно того саморозряду від якого страждали раніше - так невеличкий є, але коли не використовується раз на три місяці маленькою зарядкою в автоматі підзарядити не питання. Та й не дасть Ліфер якоїсь вигоди з цими ДБЖ - ток заряду все одно буде той самий що на свинець. Тому якщо купляти, нема сенсу - ліфер дорожче.
обєму там не нада 20 хвилин автономки поки генич прогріють вистачить упор на безперебійність вчора же навіть накроманська думка проскакувала вдома старенький інвертор лежить 500 ват купити аврку просто і хай клацає перемикає
роботи багато часу вибирати і вникати особо нема вчора на промі найшов позвонив питаю чи буде під мій акум робити а манагер каже - а я не знаю що таке залізофосфатні акуми це такий як в авто ?
так прикол в тому що акум вже є купую дбж за власні на роботу (і так жаба давить ) а купувати ще й акум не готов жаба точно задушить
Хош чесно? Я давно щось купити на роботу за свої - посилаю далеко, далеко, дуже далеко. Бугалтерия ноет "ай в нас повільно бла-бла-бла". Я їм прямо відповідаю - рік тому казав що нада новий сервер. Нема? Не мої проблеми. Хоча апгрейднути існуючий - 100-150 баксів. Але це теж ненадовго, та й навіть дякую ніхто не скаже.
Я-б на твоєму місці к часу вимикання гасив компи і пив каву поки запустять та прогріють.
ех я б з радістю але потім жити прийдеться на роьоті і так частенько ночуєм з сроками військових контрактів краще не шутить
Невже не зрозумів, що я це так...
Але, [*****]. Ти рвеш [*****], я рву [*****]... А [*****] тим хто повинен займатись забезпеченням пох.
Тимчасово можу дати комплект на 12вольт. Повністю інвертор+батарея 100Аг в "мобільній" стійці. В тимчасове (!) користування. Тільки племяшу дадуть машину постійну на єкіпаж ( вони до кінця січня ще на навчанні) - повернення по першому дзвінку. За цей час або придумаєш шось, або може устаканиться.
так і живем, я теж в свій час був наївний в розових окулярах позичати не потрібно, дякую велике за пропозицію і довіру але це лише відстрпочить питання а не рішить замовив в форумчанина дбж шку якщо залізофосфат не піде то докуплю агм акум та й діло з кінцем