Вітаю! Може хтось має "свіжий" досвіж з ремонту кавомашини? Моя Делогі Manifica S трохи замерзла на дачі за мінусової температури, вода була злита, але десь таки залишилось...включається, помилки не видає, але й каву зварити не вдається, бо при запуску, замість промивання форсунок, тече вода десь із низу, як попало ...ну й звісно, до помелу та наливу кави діло не доходить.
Завіз у сервіс Дім кави, там попередньо нарахували, вартість ремонту 6,5-7 кгрн
От сиджу, міркую...чи варто/незадорогувато за ремонт? Чи може, вже краще нову за 12к +- купити? Той дім кави завжди був дорогезним місцем, чи може пошукати альтернативний сервіс з помірнішими цінами?
Делал профилактику машины с дачи Брайал кофе, васильковская 15/14, услугой и уровнем цены доволен.
Вітаю! Може хтось має "свіжий" досвіж з ремонту кавомашини? Моя Делогі Manifica S трохи замерзла на дачі за мінусової температури, вода була злита, але десь таки залишилось...включається, помилки не видає, але й каву зварити не вдається, бо при запуску, замість промивання форсунок, тече вода десь із низу, як попало ...ну й звісно, до помелу та наливу кави діло не доходить.
Завіз у сервіс Дім кави, там попередньо нарахували, вартість ремонту 6,5-7 кгрн
От сиджу, міркую...чи варто/незадорогувато за ремонт? Чи може, вже краще нову за 12к +- купити? Той дім кави завжди був дорогезним місцем, чи може пошукати альтернативний сервіс з помірнішими цінами?
разобрать и посмотреть если лопнула трубка - мелочь, самому сделать если же насос - тогда ой...
Делал профилактику машины с дачи Брайал кофе, васильковская 15/14, услугой и уровнем цены доволен.
бачив в одному каналі ТГ теж радять цю точку
бачив в одному каналі ТГ теж радять цю точку
дякую, знаю цю точку...навіть минулого року, коли рожкова саеко так само замерзла, до них завозив ії на діагностику/ремонт, але щось не склалося тоді, бо чомусь довго вона без усякого руху в них стояла та чомусь, вони навіь ніякого прогнозу/статусу не могли надати, тоді я ії забрав в них та успішно в нашого форумчанина ії зробив, але він нажалаль вже не працює...мабуть, спробую, ще раз, до цих брайалів звернутися.