Буду вдячний якшо ви мене кудись направите))) я не про посидіти з кумами за столом якщо що... я про програму для друзів іменника 14 років...якось час біжить
Віар клуб проходили... Виїзд на якихось квадроактивностях - не маю бажання брати на себе відповідльність за Всіх дітей... На якісь батути можливо вже дорослі... В Республіку чи лавіну на атракціони...можливо ось думаю на картінги чи пейнтбол...
картінги знаю де а пейнтбол ні
що ще може бути цікавим? бо те що ім подобається комп клуб ))) то і вдома ж є )))
пейнтбол на вулиці, з альтанками і все таке - ВДНГ, клуб Ганз, можу рекомендувати сміливо. в приміщенні - Гіперіон
пейнтбол на вулиці, з альтанками і все таке - ВДНГ, клуб Ганз, можу рекомендувати сміливо. в приміщенні - Гіперіон
дякую - подивлюсь
пейнтбол для пацанів (та й дівчат багатьох) зараз саме те. Я своєму в мороз робила (у лютому) на ВДНГ, після чого гаряча піцца + чай з тістечками. Діти були задоволені
За Ганз теж впишусь позитивно. Плюс там ще й майданчик для лазертага прикольний (рухатись більше потрібно буде, що для зими в плюс).. Хоча як там взимку не знаю, оскільки бував хоч і багато разів, але весна-осінь. Але там є де перевдягнутись, а 14 років то вже не діти майже, можна й в мороз пограти)))
Але якщо навколо нуля - то там брудноватенько буде.
За Ганз теж впишусь позитивно. Плюс там ще й майданчик для лазертага прикольний (рухатись більше потрібно буде, що для зими в плюс).. Хоча як там взимку не знаю, оскільки бував хоч і багато разів, але весна-осінь. Але там є де перевдягнутись, а 14 років то вже не діти майже, можна й в мороз пограти)))
Але якщо навколо нуля - то там брудноватенько буде.
Моєму також 14 років, як і синову ТС. Ну на півроку старший що несуттєво. Так от на всіх перелічених локаціях він світкував свій, або чийсь інші дні народження ще до початку вторгнення - тобто 10-и річні ДР. Чи буде зараз 14-15 річним підліткам (як правило половина дівчат у класі на рік старші) цікаво на цих локаціях - навіть не уявляю. І от навіть не знаю що у цьому випадку і порадити.