вітаю! а що там по силовій, це гібрид чи двз? Це ж бв, як я розумію?
350h це гібрід але не плаг-ін, 3 мотора = бенз 2.5 атмосфернік (за типом Аткінсона, хз що це таке) 188 кс 2 електричних = 180 кс + 54 кс
В сумі дає 247 кс (чому не 400+ я хз, але я не експерД як у Тойота-Лексуса воно все працює) і повинно давати десь 5-6 літрів на 100 км пробігу, але подивимось як воно буде
Так, бв, кінець 2023 року
Гарний вибір. Емоцій може і менше, ніж у Stelvio, зате надійно, безпроблемно, ліквідно. Тойотівські гібриди вельми гарну надійність мають. І колір цей в NX самий цікавий.
350h це гібрід але не плаг-ін, 3 мотора = бенз 2.5 атмосфернік (за типом Аткінсона, хз що це таке) 188 кс 2 електричних = 180 кс + 54 кс
В сумі дає 247 кс (чому не 400+ я хз, але я не експерД як у Тойота-Лексуса воно все працює) і повинно давати десь 5-6 літрів на 100 км пробігу, але подивимось як воно буде
Так, бв, кінець 2023 року
я реально не розумію навіщо з остаточною гарантію в 7 років купувати нове авто чи там у вас може інші стимули ще є, хоча гібрид точно екологічно буде все вирішувати.
У Лексуса в Англії гарантія 10 років/100 тисяч міль Я взяв б/в, авто три роки, пробіг менше 20к, тобто залишок гарантії = 7 років або 80 тисяч кілометрів, для мене це був важливий фактор при виборі.
Чи ти маєш на увазі, навіщо люди взагалі беруть нові авто, якщо можна взяти бв з довгою гарантією?
Чи ти маєш на увазі, навіщо люди взагалі беруть нові авто, якщо можна взяти бв з довгою гарантією?
так, саме це мав на увазі бо з 3-х років звичайно починається саме оптимальне співвідношення ціни та залишкової якості, а з 7 річною гарантією no brainer choice якийсь виходить як тоді нові продавати
Не все так просто бо, по перше 10 років дають тільки Тойота і Лексус КІА та MG (китайці що косять під місцевих) дають 7 Хундай - 5 Майже всі інші 2 чи 3 роки
А по друге до 90% нових авто і до 70% вживаних = то різні форми кредитування, і там не завжди в пріоритеті надійність та сама, а на першому плані структура кредита та інші різні показники
А по друге до 90% нових авто і до 70% вживаних = то різні форми кредитування, і там не завжди в пріоритеті надійність та сама, а на першому плані структура кредита та інші різні показники
тобто у вас все не так як тут вибираєш не авто, а кредит та податки
Угу, Все вірно. Наприклад китайці хочуть "затопити" своїми авто = дають кредит під 0% або щось схоже і без предоплати, і все = всі побігли за МГ, Jaycoo і такім іншим
Або ще є купа "офіційних схем", щоб трішки зекономити на податках, але працює тільки для нових електричок — і вуаля! Купа народу на Теслах, Ліфах та інших кофеварках.
Ось наприклад новий (твій?) MG4 EV Urban Comfort Long Range 118kW 53.9kWh Auto, 1000 фунтів предоплати і потім 260 фунтів на місяць на 4 роки, після цього строку просто повертаєш його назад і береш щось інше.
Ось наприклад новий (твій?) MG4 EV Urban Comfort Long Range 118kW 53.9kWh Auto, 1000 фунтів предоплати і потім 260 фунтів на місяць на 4 роки, після цього строку просто повертаєш його назад і береш щось інше.
Нормальна схема, за 4 роки виплачуєш "майже повністю авто" (800к грн) і повертаєш його назад. У нас на 150 кВт і комплектація лакшері коштує на 250 тис більше.
Поздравляю. Отл выбор для города. Как один автоуашник, знающий толк в машинах, это я о себе , советовал:
Короче говоря если бы стяла задача купить комфортную машину такого класса, то я бы вполне себе опять купил такой лексус, но уже 23 года.
Нормальна схема, за 4 роки виплачуєш "майже повністю авто" (800к грн) і повертаєш його назад. У нас на 150 кВт і комплектація лакшері коштує на 250 тис більше.
А нічого що він в британіі коштує від 23,5 тис фунтів. За 4 роки він і так втратить 50% від початквої ціни. А тут без проблем взяв, поюзав, вернув. Ляпота. В нас MG4 EV Urban не продають. Той який внас продають MG4 коштує там 30 тис фунтів ось
А нічого що він в британіі коштує від 23,5 тис фунтів. За 4 роки він і так втратить 50% від початквої ціни. А тут без проблем взяв, поюзав, вернув. Ляпота. В нас MG4 EV Urban не продають. Той який внас продають MG4 коштує там 30 тис фунтів ось
З такими цінами, тоді вигода очевидна.
Пару років тому МГ4 у Німеччині можна було взяти у лізинг за 69 євро на місяць. Але контракт на 4 роки і включено 5000 км пробігу на рік
Кермо, звісно, не з правильної сторони, але авто гарне. Вітаю
хоорше кермо лівим не назовуть
Кермо, звісно, не з правильної сторони, але авто гарне. Вітаю
хоорше кермо лівим не назовуть
1:1
Є один приклад, коли правий руль обмежував мені вибір авто. Є моделі (Мерседес попередніх поколінь, Лексус NX, до речі, попередній, БМВ з NBT-шайбою) — там, де керування мультимедією відбувається через тачпад посередині авто. Я правша, і лівою рукою мені це робити дуже складно. Механічні кнопки — ОК, великий сенсорний екран — теж більше-менш ОК, а оці інтерфейси десь 10–15-х років у деяких виробників — складно, тому я для себе їх оминав при виборі, що зараз, що раніше.
Перші два-три дні враження від Лексуса позитивні. Комфортно, тихо, достатньо динамічно, приємно, розхід маленький (у Ку3 було десь 8-10 дізеля, тут 5-6 бензину за тим самим маршрутом). Навіть керованість достатня для мене.
З мінусів - поки виявів два:
1. У моєї комплектації немає кнопки вмикання парктроніків. Тобто вони автоматично вмикаються, але якщо ні, то я не знаю, як їх примусово вмикнути.
2. Ауді тормозить краще. Трішки пару разів "промахнувся" з тормозної відстані, коли потрібно швидко і різко тормозити. То може бути або зайва вага порівняно з Ку3, або менші тормозні диски або погана гума. З першим і другим я нічого, мабуть, не зроблю, Гуму, мабуть, буду по осені міняти, бо тут якась дивна Йокогама стоїть.
Гальма в тойотах завжди були боллю. Причому взагалі неважливо яка модель і розмір гальм) Але виключення є - пузотьорки з продольним двигуном.
Гальма в тойотах завжди були боллю. Причому взагалі неважливо яка модель і розмір гальм) Але виключення є - пузотьорки з продольним двигуном.
LFA ?