Це ж для М14, FE точно ні, перед пацанами не зручно буде. це ж "кастрована" ой здешевлена версія S25-го. Тут або Плюс або Ультра.
в такому випадку, тільки УЛЬТРА, без вариантів ...перед пацанами - усе, що не флагман, буде не зручно тому, хай буде навіть S24, але неодмінно УЛЬТРА.
14 річному пацану S25? Я от на попередньому тижні замінив розбиті дісплеї на смартфоні та ейпеді мого також 14 річного малого. Сумарно з моменту коли він почав користуватися такими гаджетами це вже 6-й розбитий дісплей смартфонів і третій ейпедів. Може твій більш акуратний, але як на мене то купувати підлітку такого віку дорогий смартфон не зовсім доцільно. Екран на А 26/36 коштує 4 з чимось тисячі, а на S 25 - більше 10.
В мене син на жодному телефоні не розбивав екран, я всі його телефони продаю і купляю новіший. Минулий Pixel 4A5G продав в районі 4 тис грн. А от з планшетами не так все файно, на один сів, на іншому наче тріщина. Але перш й був Амазон за 100 баксів, другий Блеквью за 150 баксів +-. Також я його попередив, що ремонт його теніхи за його зароблені/подарені кошти.
Нехай камери навчаться робити нормальні.
Це ж BBK.У них камерофони це VIVO.
Круглі шайби, окрім огиди нічого не випивають. Тим паче, у всіх як під копірку.