Останнім часом ледь не кожний другий дзвінок конкрентному контакту неуспішний із формулюванням "абонент не в мережі". Крім мене ніхто на таку помилку не скаржився. Телефон - минулорічний Самсунг. Одного разу конкретно знаходився поруч, телефон ловив мережу, але помилка та сама. Київстар міняти сімку на іншу не хоче. Міняти сам апарат?
Кому міняти? Контакту чи тобі? І якщо всі дозволяються нормально, а ти ні - то це вже геть незрозуміло.
в перший рік володіння бюдетним самсунжиком бували приколи - відпала мережа. сталося разів 2 чи 3 за півроку десь. потім вийшло оновлення і більше таких проблем не було. тому або чекати оновлення, або терпіти. або міняти
Кому міняти? Контакту чи тобі? І якщо всі дозволяються нормально, а ти ні - то це вже геть незрозуміло.
Як виявилось - не всі, просто я частіше всього дзвоню,то і частіше всього потрапляю на баг.
Може покриття саме там погане, і потужність зараз оператори зменшують.
У сина така сама проблема була з Самсунгом кілька місяців тому. Ось що радить. Спробуйте тут вимкнути галочку і обрати вручну Київстар
А також для коректної роботи інтернету ще отут обрати Київстар
Я ж кажу - в якийсь момент я знаходився поруч із тим телефоном, в мене теж Київстар, той телефон показував мережу,але результат нульовий
Я ж кажу - в якийсь момент я знаходився поруч із тим телефоном, в мене теж Київстар, той телефон показував мережу,але результат нульовий
Схоже, що у контакта телефон глючить.
Хоча поряд - теж питання дискусійне. В мене квартира частина на півдні, частина на півночі будинку. Коли ходити з кімнати в кімнату телефон перемикається на іншу базу. З віжповідними проблемами випажіння з мережи.
У моєї мами дуже схожа картина. Причому десь місяць чи два сімку поміняли. Оці вибори оператора допомогли на тиждень, зараз знову. Давно хотів змігрувати її номер на лайф, це знак.
Давно хотів змігрувати її номер на лайф, це знак.
Лайф теж де як. Зараз у всіх операторів якісь трабли періодично. У нас акумуляторів київстару вистачає десь годин на 5, при 7 годинних відключеннях вже перемикається на роумінг. Лайф іногді лагає показує 4ж а насправді дуля з маком. Міграція на лайф для пенсіонерів вигідна, у них є тариф турбота 100 грн це зараз знахідка, але не у всіх регіонах його можливо підключити. В Київській області є.
В налаштуваннях абонента якому ти телефонуєш стохть галочка Дзвінки за допомогою WI-FI. В результаті там телефон глючить
Давно хотів змігрувати її номер на лайф, це знак.
Лайф теж де як. Зараз у всіх операторів якісь трабли періодично. У нас акумуляторів київстару вистачає десь годин на 5, при 7 годинних відключеннях вже перемикається на роумінг. Лайф іногді лагає показує 4ж а насправді дуля з маком. Міграція на лайф для пенсіонерів вигідна, у них є тариф турбота 100 грн це зараз знахідка, але не у всіх регіонах його можливо підключити. В Київській області є.
В моєму випадку в будинку ще і погане покриття, вже багато років просив щось вдіяти - нуль покращень, в результаті ще в 21 році змігрував власний номер на лайф і покриття набагато краще. Мама трималася, бо у неї краща подруга була на кс, довго розмовляли, але подруга померла і тепер вона не так багато сплікується по мобільному.
РЕБ мережу глушить. Наче й соту бачить, і 4г, а зв"язку ніц.
Стандартна проблема київстара + свіжого самсунг/айфон. Треба в налаштуваннях телефона відключити дзвінки через інтернет, та використання 2G. В службі підтримки, мабуть всі індуси, на морозі.