Підігнали старі друзі машінку 2000 р.в. Просив на СТО прогнати, ну наче ходовку дивились (є акт:) ). Вже був два рази на сто (тут дєфіціт, дорого, довго) запобіжніки мотані дротом, ВВпровода соплі які відкідаются невимушено пальцем або рвуться, свічка 4 горшка вставлена (літерально). Питання закисає(чи замерзає) барабан задній (гарячій, не їде з місця поки не начавиш, повторюється, 100% касяк), ще на додачу (з новими нжк дротами і свічками) піхло як швєйна машинка стрикоче прогріте на розгон (за бортом -5 десь). Тормоза покласти? Лід нервує і різна гума. Стрекіт під газ на прогрітому по бк (і відчуттям - маслає пічка добре) моторі, може присадкі для кілець/розгнуття чакр купити? Дякую за поради. Машінка кожен день тра, палюбе.
Гальма - гальмівний циліндр заклинений, або трос ручника. Стрекіт - клапана циліндрів або клапан адсорбера. Що за авто?
свічка 4 горшка вставлена (літерально).
Поховай її з почестями. Вже відїздила своє.
ні місце, ні авто не озвучені - тут навіть сьома чакра не допоможе
Місце - Краматорьский напрямок. Тачка - пацани підігнали 323ф bj 1.3. Тому намагаюсь виділити напрямок шо дивитись, вільного часу - на сон і все (СТО - ще є, але всьо для фронта, і ціни і черги, гг). Канешно в Київі я порішав би. Без підказок. p.s. а в Київі своє гниє 4 рік, нализане-улюблене.
Візьму обов'язково до уваги інформативно
p.s. а в Київі своє гниє 4 рік, нализане-улюблене.
Значить, проблем з авто нема на Краматорському напрямку
Візьму обов'язково до уваги інформативно
Не язві. Як спитав так і відповів.
Судячи з твого опису мотор мертвий. Свічка від руки - в полі не лікується - повинен розуміти що це капіталка Частіше цей мотор ставився на bj, а не на Фку. Но це деталі. Ремонтувати немає як на мене жодного сенсу. 10-15000 гривень повно пропозицій на мотор в зборі.
Треба допомога в пошуку - пиши в лічку повні дані авто, спробую допомогти.
mrBillionare я в р.є.я.з.з.в.платіть своїм часом і.. І я на грфіті бачу, я їбав, пацани які тачку купляли вкугсі. .
хто ти, може рядом, я підїду. Хоч по службі, хоч так? Чи сам у Крам/Славік p.s. у приватні телефон скину і точку