Зрозумів, я дав посилання на свою відповідь тому, хто сказав, що майже $2000 за ремонт це дорого, я йому показав що з того, що робилося влізло би в його 800
а где такое делают?
Зрозумів, я дав посилання на свою відповідь тому, хто сказав, що майже $2000 за ремонт це дорого, я йому показав що з того, що робилося влізло би в його 800
а где такое делают?
Делалі на АвтоУА, але vladd вже 3 роки як в Канаді.
а где такое делают?
Делалі на АвтоУА, але vladd вже 3 роки як в Канаді.
Мак транс?
Мак транс?
Робив vladd (https://www.akpp-club.com.ua/), але повторюся він в Канаді. І як виявилося, завтра місяць як він в бані на Автоуа.
Щодо Мактрансу досвіду з ними не мав, але чув, що в їх випадку можливо використання більше дешевих запчастин. Професіонали по ВАГ-ам рекомендували Вишневе (akpp.kiev.ua).
Знижка залежить від вартості авто. Яка ціна авто? А потім будуть поради - яку знижку дати на "авто одного власника".
Мак транс?
Робив vladd (https://www.akpp-club.com.ua/), але повторюся він в Канаді. І як виявилося, завтра місяць як він в бані на Автоуа.
Щодо Мактрансу досвіду з ними не мав, але чув, що в їх випадку можливо використання більше дешевих запчастин. Професіонали по ВАГ-ам рекомендували Вишневе (akpp.kiev.ua).
С Владом общался. Понимает что делает По вишневому да, они топ)
Знижка залежить від вартості авто. Яка ціна авто? А потім будуть поради - яку знижку дати на "авто одного власника".
Я ж наче и написав в першому повідомленні. Умовний максимум АвтоРІА - $6000. Але я розумію, що за цю ціну її не продати, на мій погляд за $1000 її можна привести в товарний вид нормальними матеріалами + $1000 на пробіг, який не скрутити. У мене зараз немає можливості зробити фотосесію, бо виходжу з дому ще темно, повертаюся - вже темно.
Я ж наче и написав в першому повідомленні. Умовний максимум АвтоРІА - $6000. Але я розумію, що за цю ціну її не продати, на мій погляд за $1000 її можна привести в товарний вид нормальними матеріалами + $1000 на пробіг, який не скрутити. У мене зараз немає можливості зробити фотосесію, бо виходжу з дому ще темно, повертаюся - вже темно.
вставляй в об"яву на ріа посилання на цей топік)))
вставляй в об"яву на ріа посилання на цей топік)))
Я думаю об'яви не буде. Тупо поїду на Чапаєвку і скину першому перекупу. Хотів сьогодні поїхати на роботу, щоб зробити фотосесію при світлі сонця, а не місяця. Але за 2 тижні під домом сів акумулятор. Чим довше машина стоятиме, тім швидше вона перетворюється на опель в осінньому лісі.
Те ценник 4?
Который раз читаю что пробег не скрутить… так и не понял почему) 40 секунд 600грн….
Который раз читаю что пробег не скрутить… так и не понял почему)
Бо до офіціалів їздить - ті в дилерську базу все заносять
так этот уставший VW проверять по базам, при покупке, не будут. Посему пофиг, что там у официалов.
п.с. знакомый продавал ( избавлялся) от шкоды, покоцаная вся была, мотор, как на нормальном VW, ел масло и уже ехал так себе...короче говоря дали на 2 тыс дол меньше, чем "подготовленная на авториа"
Те ценник 4?
Который раз читаю что пробег не скрутить… так и не понял почему) 40 секунд 600грн….
Я думаю $4000 прийнятна ціна. Я взагалі планував віддати машину у військо, але бензинові хетчбеки там не потрібні.
Щодо пробігу, markush все вірно написав. Машина до 270 тик обслуговувалася виключно на офіціалах. Після того, як вони тричі чинили суппорт, з яких його один раз замінили і він все одно заклинив, я плюнув і став кататися до двох Саш. Але минулого року я на вихідні зробив калюжу з антифрізу посеред Майдану Незалежності тому на евакуаторі заїхав до офіціалів і оновив пробіг до 340, але і без цієї поїздки зрозуміло, що машина ці роки в гаражі не стояла. Перевірка по базам на АвтоРІА копійки коштує, можна замовити і для корча.
Это я знаю Ну кто 20 летнее авто погонит сверять пробег по оф базе?)
Те ценник 4?
Я думаю $4000 прийнятна ціна. Я взагалі планував віддати машину у військо, але бензинові хетчбеки там не потрібні.
Щодо пробігу, markush все вірно написав. Машина до 270 тик обслуговувалася виключно на офіціалах. Після того, як вони тричі чинили суппорт, з яких його один раз замінили і він все одно заклинив, я плюнув і став кататися до двох Саш. Але минулого року я на вихідні зробив калюжу з антифрізу посеред Майдану Незалежності тому на евакуаторі заїхав до офіціалів і оновив пробіг до 340, але і без цієї поїздки зрозуміло, що машина ці роки в гаражі не стояла. Перевірка по базам на АвтоРІА копійки коштує, можна замовити і для корча.
Жаль что у авториа баз никаких нет. Но надо в это верить) Кстати, будет полезно. Тоже гольф + https://vm.tiktok.com/ZMD8EVcvf/ Машина прошла проверку авториа. Написано что все ок. Блогеры с площадки тоже говорят что ок. Человек собрался брать… решили перепроверить… очень много не совпадение… да и прибором и Глазом не увидеть крашеный элемент- пробег кстати 90)))) А доступа к оф диллеру тем более бо уголовно наказуемо…
А есть хоть фото авто?
Те ценник 4?
То харчами перебирають. В меншого в бригаді (звісно таке на передку не потрібно) заберуть все що їздить. З ППД до штабу відвезти папери за 70 км вантажівку гоняють. Тому навпаки треба будь які цівільні жоповозки - артилерія ,навіть пікапи не дають. Всі папери нададуть.
ПС: заберуть навіть не одну. Зовнішній вид пофіг, аби їздила не тільки від СТО до СТО
Это я знаю Ну кто 20 летнее авто погонит сверять пробег по оф базе?)
Підозрюю, що автор теми обслуговує авто тільки у офіціалів. Тому, можливо в його уявленні світу всі так роблять і обов'язково будуть перевіряти авто перед покупкою по дилерським базам.
Ну кто 20 летнее авто погонит сверять пробег по оф базе?)
Це дивлячись за чий рахунок. Якщо продавця, то погонять
А есть хоть фото авто?
Згадав що є відносно свіженьке, на ньому навіть половину проблем з косметикою видно.
Те ценник 4?
То харчами перебирають. В меншого в бригаді (звісно таке на передку не потрібно) заберуть все що їздить. З ППД до штабу відвезти папери за 70 км вантажівку гоняють. Тому навпаки треба будь які цівільні жоповозки - артилерія ,навіть пікапи не дають. Всі папери нададуть.
ПС: заберуть навіть не одну. Зовнішній вид пофіг, аби їздила не тільки від СТО до СТО