могу предложить пыжо 208, 200+ честного пробега, в районе 5, 1.6тди на палке.
Краще Сценік, якщо механіка, або Меган2 універсал на бензині.
я ж не барыжу, кум продает свой, шо есть то есть, цена по дну рынка.
Равон р4. Буде тобі і кліренс, і автомат, і нестара лушпайка.
За 7 можна і 3й брати на меху
где вы в Гольфе 16 см клиренса нашли???!!! пакет "Плохие дороги комфорт", что ставился на авто с завода где-то 14,2 см по клиренсу.... но то, что менеджеры "парили" покупателям - это просто маркетинг... да и жрут 1,6Е двигатели на пробегах 150+ по 1+ литра масла на 5-6 тыс. км. пробега и никуда не едут...уж лучше Ланос 1,5 с АКП купить...
Рено Сценік на 2.0 бензини+ автомат, або 2.0 дизель + автомат.
А хіба там не EDC, чи якось так, як зветься їхній робот? Хотів собі еспаса останнього чи гран сценіка, і питав про їхню коробку на СТО, де мені робили варіатор, то відмовляли
Якщо седан підходить, то радив би подивитись на accent в районі 2008 року, кліренс там наче як раз 15. Продав таке колись, абсолютно безпроблемне авто, і коштує вже мабуть і дешевше. Елантра трошки краща і теж влізе в ці гроші без проблем
на Сценике с 2,0 турбо-дизелем - ставится гидротрансформатор японский... мастаки на СТО - явно в теме...
Рено Сценік на 2.0 бензини+ автомат, або 2.0 дизель + автомат.
А хіба там не EDC, чи якось так, як зветься їхній робот? Хотів собі еспаса останнього чи гран сценіка, і питав про їхню коробку на СТО, де мені робили варіатор, то відмовляли
Якщо седан підходить, то радив би подивитись на accent в районі 2008 року, кліренс там наче як раз 15. Продав таке колись, абсолютно безпроблемне авто, і коштує вже мабуть і дешевше. Елантра трошки краща і теж влізе в ці гроші без проблем
На Рено нормальний автомат на 2.0 дизель і 2.0 бензин, але це Сценік 2 покоління. На третьому іде 2.0 дизель і також нормальний автомат. За бензин не знаю як на третьому поколінні.
на Сценике 2 с 2,0 бензин шел робот EDC (у племянника жены был такой авто, пригнанный из Швейцарии - напичканный по самые помидоры, наверное были почти все возможные опции, какие можно было на этом авто заказать...) Сцеников 3 с 2,0 бензинкой не видел в природе...зато по 2,0 турбо-дизелю - все верно - японский надежный гидротрансформатор, так же, как и на дизелях 1,6 и 2,0 у ПСА
Не знаю що у було у племінника, на 2.0 бензин ставили 4ст автомат. Який едц в 2003-2006 році?
Розкажіть за Шевроле Еквінокс і Корандо? Якраз близько біля 7тис.
Розкажіть за Шевроле Еквінокс і Корандо? Якраз близько біля 7тис.
Еквінокс ніби непогана машина. Знайома купила то поганого нічого не було. Про корандо можу сказати, що дорогі запчастини і багатьох немає у наявності. Ще там щось в системі охолодження не ок і ніби з автоматичною коробкою передач... Сервіс мени кажуть корандосік попандосік! Але мені корандо подобаєється. Думаю на механіці можна брати!
Не знаю що у було у племінника, на 2.0 бензин ставили 4ст автомат. Який едц в 2003-2006 році?
не знаю - какой робот...но стоял робот и племянник перед продажей авто его где-то в Киеве ремонтировал...