привіт. порадьте сканер для домашнього використання. вимоги - зручний, компактний, якісний. щоб працював з win10/win11. до цього завжди користувався МФУ, але зараз є потреба трохи більше сканувати в pdf, тому хотілося би саме компактного і зручного. не масове сканування, умовно 10 документів в день. можливо і б/в, на новий не претендую. питав знайомого, він хвалить Canon Lide 300. але вони нові по 3500-4000 грн. може щось є з б/в варте уваги? буду вдячний за рекомендації
Якщо влаштовує навіть ч/б - бери що дешевше і не парься. В мене для цього древній як кал мамонта Мастек1224 кажется. Навіть з живленням прямо з юсб. Коли іноді треба щось посканити - без питань. Софтіна краще універсальна ( як на мене) iCopy. Така сама скам'янілість.
Шось подібне стареньке якось купив за триста, здається, гривень. Так і не зміг нормально налаштувати - то все якесь пересвічене, то навпаки темне. Кожен раз треба було гратись налаштуваннями. Викинув, поставив на телефон Adobe Scan, результати значно кращі і швидші
Шось подібне стареньке якось купив за триста, здається, гривень. Так і не зміг нормально налаштувати - то все якесь пересвічене, то навпаки темне. Кожен раз треба було гратись налаштуваннями. Викинув, поставив на телефон Adobe Scan, результати значно кращі і швидші
Так а нашо для документів якесь налаштування? Це девайс на ссд лінійці, про якусь передачу кольорів нема і мови. Хоча я і фото на ньому сканую в архів. Ну це відлуння мого давнього досвіду роботи на старій (тоді це були топ-моделі) техниці в поліграфії.
Є в мене планшетний сканер хороший Epson Perfection Photo 2480 (якщо не помиляюсь), колись купив для сканування фото, вже років 10 лежить без діла, якщо цікавить - зроблю фото, ціна- середня по ОЛХ.
10 доков в день проще смартфоном))
Є в мене планшетний сканер хороший Epson Perfection Photo 2480 (якщо не помиляюсь), колись купив для сканування фото, вже років 10 лежить без діла, якщо цікавить - зроблю фото, ціна- середня по ОЛХ.
І в мене такий самий, дійсно гарний, хоч і не чистопородний EPSON, але є один нюанс. В останніх версіях Віндовз у рідному софті з інтерфейсу зникають кнопки сканування. Треба чи то альт тиснути, чи контрол тоді показує.
Дякую за відповіді. Чорно-білий не підходить, потрібно кольорові скани, щоб печатки і штампи були в кольорі. Смартфон також не підходить, сканер має працювати в спец. програмах, де є кнопка "сканувати документ" і сканер це повинен виконати. Тому і робився акцент на нормальну роботу під Win10/Win11, бо уже дістало на теперішньому ИФУ бавитися зі сторонніми програмами для сканування...
.....бо уже дістало на теперішньому ИФУ бавитися зі сторонніми програмами для сканування...