Друзі, є тупе начебто питання, але відповідь мені не очевидна Є профільна хонда (вона ж на аватарці), дах у неї скляний, на дах впав шматок балкону і там тепер тріщини. Є вже нове скло, лежить в гаражі І от власне: а за заміною скла на даху треба звертатись на СТО по кузовному ремонту, чи до тих, які займаються саме склом, ну типу тих де лобове міняють? Куди краще?
Друзі, є тупе начебто питання, але відповідь мені не очевидна Є профільна хонда (вона ж на аватарці), дах у неї скляний, на дах впав шматок балкону і там тепер тріщини. Є вже нове скло, лежить в гаражі І от власне: а за заміною скла на даху треба звертатись на СТО по кузовному ремонту, чи до тих, які займаються саме склом, ну типу тих де лобове міняють? Куди краще?
Відкрию тайну - СТО самі скло не міняють Викликають спеціалістів по склу. Я коли з тюнінгом працював, то вони приїздили і лобові і бокові вклеювали.
Запитай тут: автоскло . Раніше таким займалися, а як зараз - хз
багров тут есть 067-246-64-10
+1 к нему , последние лет 10 у него стекла меняю разной степени сложности
+1 к нему , последние лет 10 у него стекла меняю разной степени сложности