не реклама, а лиш власний досвід щодо бренду 2Е ще півтора року тому я би на той 2Е мабуть лиш скептично хмикнув. але рік тому грудень підніс неприємний сюрпиз, машина пару раз не завелась через "сівший" акум. я тут на форумі цікавився думками про пусковий бустер, отримав позитівні відгуки про такі пристрої, і, як результат, до Нового року "під ялинку" придбав бустер 2Е. ризикнув, повівся на ціну бюджетну. на здивування моє, та колеги по роботі, пару разів дійсно виручив, впевненно завів машину.у лютому на ТО замінили акум, щоб усунити на корню проблему. далі, ця осінь, перші вимкнення світла, відчуття, що далі вірогідніше за все буде складніше, до двох наявних вдома невеличких гучно сказати "зарядних станцій" flashfish A201 та iL-G200 (яку влітку 2024 купив за 2600), надумав придбати щось посучасніше, знайшов знов таки 2E - модель Diya(вже повноцінна станція у порівнянні з двома попередніми), ще й за 6400 грн. тепер 2Е не лякало. і не жалкую, штука, на моє IMHO, приємна з усіх сторін, для забезпечення нормального освітлення вдома, зарядки ноутів, гаджетів, подивитись ТВ, більш, ніж достатньо, наступним придбанням 2Е стало ДБЖ 2Е mini DC ups, теж можна сказати, передостанню штуку, з наявних в Мойо забрав за 1300 грн., супер, теж задоволений роботою, ну і на додачу там ж в Мойо взяв ще ліхтарик 2Е, саме хотів не акумуляторний, а під бабатейку АА, бо в акумуляторних акумулятори мікроскопічні, розряджаються швидко. і знов не розчарований! така от історія, сорі за мгогабукоф. може тема не корисна, ніяка, не судіть строго. ще схожа лояльність виникла до Hisense, якого ще пару роки тому я вважав не достойним брендом, а невідомим нонеймом. але це зовсім інша історія з іншим сюжетом і підгрунтям. бажаю всім вдалих покупок, світла, тепла, спокою, миру, Перемоги!
Ну як тобі сказати... як працівник компанії партнера, я мабуть повинен сказати - вау, круто. А от як споживач... ну так 50/50. Залежить від мабуть різних умов. Плюс описи такі собі. На офіс беремо 2е, але іноді я категорично кажу - найн! Дома нічого 2е немає. Навіть з телевізором не вийшло - по складу на андроїді 2 штуки, а по факту написали що на гугле або вебос будуть. Ну а потім плани взагалі змінилися. Хоча сказати що воно погане - ні, але це та сама своя наліпка на багато що невідомого походження.
Ну як тобі сказати... як працівник компанії партнера, я мабуть повинен сказати - вау, круто. А от як споживач... ну так 50/50. Залежить від мабуть різних умов. Плюс описи такі собі. На офіс беремо 2е, але іноді я категорично кажу - найн! Дома нічого 2е немає. Навіть з телевізором не вийшло - по складу на андроїді 2 штуки, а по факту написали що на гугле або вебос будуть. Ну а потім плани взагалі змінилися. Хоча сказати що воно погане - ні, але це та сама своя наліпка на багато що невідомого походження.
мабуть все від умов. ДБЖ для роутер+оптиктермінал зручно, до до нього при живленні від меншої станції приходилось: 1 регулярно ставити станцію на зарядку, 2. кожен раз вимкнення/увімкнення світла, крутитись навколо хазяйства перемикати кабелі живлення. тепер - як поставив на тестувальний період після придбання, так і стоїть досі. внутрі 4 шт. 18650 по 6,14 Wh, невідомі Wintonic, але штучний інтелект сказав, що норм для такої роботи. та й на практиці, один раз за цей час під час 7-годинних перебоїв, побачив зменшення рисок індикатору на 2 з 4, тобто, 50%. Diya - теж норм, всі необхідні виходи є, акум, ніби теж норм. залізофосфатний, бустер теж їздить в багажнику і не розряджається швидко, завжди готовий на всяк випадок. тобто, все працює так, як треба, і гаманець сильно не спорожнили. не рекламую, але особисто я тепер категорично не лякаюсь того 2Е. в бік ТВ не дивився, поки немає потреби, але,якщо треба буде, то буду дивитись у бік Hisense, з певних причин
тільки що зрозумів що у мене навушники юсб 2е. купив в епіцентрі бо безкоштовна доставка і були найдешевші з юсб навушників для мітингів на той момент. Ну навушники собі і навушники. Мені чутно і мене чутно, чого ще від них вимагати.