В общем радостно пользовался чудом китайской техники под названием вакууматор два месяца. А потом уплотнитель начал отклеиваться и в итоге взял и отклеился. Недолго думая, я его приклеил на какой-то супер-клей из супермаркета. Но в результате уплотнитель перекрутился и покорежился (см. фото). И теперь он конечно качает воздух, но "без уважения" (с). Долго и явно не в полную мощность.
В виду того, что хранить без морозилки продукты в холодильнике мне понравилось, хочу купить другой. Но вот вопрос: я так понимаю, что принцип и наличие уплотнителя - это часть любой модели. Часто ли такие проблемы встречаются у тех, кто пользуется?
самое главное - не держать створки в закрытом состоянии.
Иначе они сплющиваются и плохо держат давление.
Пользуюсь Gorenje VS 120 ES
В нас такий самий. Непоганий дуже. Я коли складаю завжди вставляю на місце транспортировочний вкладиш.
А по приклеюванню... "Якийсь суперклей" - це моцно. Спеціалізований для гуми ні? Той самий 88-й. Тепер на жаль не полікувати. Бери щось +/- не саме дешеве, що сподобається. Можно в порівняння взяти різні моделі і подивитись потужність та об'єм відкачування повітря. Все інше за вподобаннями.
им тяжело сплющиться. надо же сильно надавить на крышку, чтобы защелки сработали только после этого они зажаты.
Скільки вже часу ця модель у користуванні? Дивлюся, що на цю модель, декларують 24 міс. оф гарантії...цікаво, чи випадок, про який розповів ТС, визнали б гарантійним?
Я собі, все ще, обираю сабж для старта, щоби зрозуміти, чи воно мені ок...хотів бюджетного кетайця (як в ТС) з аліка замовити, але тепер, дякуючи ТС, вже чомусь не хочу ...тепер "зупинився" на Rztk V 120W, що також (як й GORENJE) має 24 міс гарантії, може хтось користується таким/подібним, дайте реальний відгук, плз бо на розетці у відгуках суцільний позитив про цю модель ...
Скільки вже часу ця модель у користуванні? Дивлюся, що на цю модель, декларують 24 міс. оф гарантії...цікаво, чи випадок, про який розповів ТС, визнали б гарантійним?
Я собі, все ще, обираю сабж для старта, щоби зрозуміти, чи воно мені ок...хотів бюджетного кетайця (як в ТС) з аліка замовити, але тепер, дякуючи ТС, вже чомусь не хочу ...тепер "зупинився" на Rztk V 120W, що також (як й GORENJE) має 24 міс гарантії, може хтось користується таким/подібним, дайте реальний відгук, плз бо на розетці у відгуках суцільний позитив про цю модель ...
На розетке премодерація відгуків - жоден негативний не попадає на сайт. Перевірено. RZTK, 2E та інші "виробники" це той самий дешевий китай що і на алі.
вже пару місяців як на господарстві ноунейм з алі. $5 цінник був по ранній, але відпрацьовує на всі 100%. Так, частіше юзаю щоб запаяти просто якийсь пакет, але функція ваккуумування норм досі